Irene Moors en Daan Boom in 'TV-Toppers'

vrijdag 14 augustus 2020
Foto: © KRO-NCRV 2020

Presentatrice Anita Witzier haalt met twee vakgenoten herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten.

De één heeft z’n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo’n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Waar keken deze twee generaties TV Toppers als kind naar, door wie werden ze geïnspireerd en waardoor waren ze tot tranen toe geroerd? We horen hun verhalen en zien de fragmenten die ze graag nog één keer met ons willen delen.


Deze keer zijn Irene Moors en Daan Boom te gast. Irene kennen we allemaal van 'De TV Kantine' maar werd in de jaren negentig bij het grote publiek bekend door haar wekelijkse programma 'Telekids'. Daan maakt voor de KRO-NCRV een kinderprogramma en is bekend van zijn eigen bedachte programma 'Streetlab'. De gasten van vanavond hebben veel met elkaar gemeen: beide zijn gek op verkleedpartijen en typetjes. Er valt vanavond veel te lachen, want humor op tv vinden Irene en Daan allebei belangrijk. Benieuwd door wie ze als kind werden geïnspireerd? Je ziet het in 'TV-Toppers'.

En het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, die kijkt elke aflevering vanuit hun gezamenlijke huiskamer gezellig mee.

'TV-Toppers', zaterdag 15 augustus om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers