'In Real Life' in de ban van corona

donderdag 19 november 2020
Foto: © KRO-NCRV 2020

Twintigers van nu lijken volledig op te gaan in hun online identiteit en social media. De mooiste foto's en filmpjes komen voorbij op Instagram, Snapchat en Tiktok. Maar dat is voor een deel slechts schijn.

Wat gaat er werkelijk om in de hoofden en harten van millennials? Wat houdt ze écht bezig? Dat is het uitgangspunt van 'In Real Life', vanaf maandag 16 november drie weken lang elke werkdag om 19.25 uur op NPO 3. In vijftien afleveringen zie je het echte leven van acht ambitieuze twintigers die op een kruispunt in hun leven staan en zo goed en zo kwaad als het gaat hun weg proberen te vinden.


Aflevering 5: In de ban van corona
In de vijfde aflevering is te zien hoe de bewoners in de ban van het corona virus komen omdat Eva zich niet lekker voelt en mogelijk besmet is. Ook wordt een pittige discussie gevoerd over de huishoudelijke taken. Want die zijn oneerlijk verdeeld en daar moet echt verandering in komen.

'In Real Life', vrijdag 20 november om 19.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiŽle middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers