'Het Beste van... Dolly Dots' op NPO 3

dinsdag 8 september 2020

In 'Het Beste van... Dolly Dots' bekijken bekende Nederlanders beeldmateriaal van deze damesgroep en bespreken het gevoel dat de Dolly Dots bij hen oproept.

We horen hoe er vroeger werd geplaybackt in groepjes op de lagere school. Voor Groot fan Richard Groenendijk was er nooit plek in deze groepjes, maar hij eiste zijn plek toch wel op...


De ambitie van de Dolly Dots ging verder dan zingen alleen. Ze kregen een eigen speelfilm in Amerika, een televisieserie en zelfs een eigen barbiepop. Daarnaast zien we een geweldig optreden in een volgepakte Ahoy.

'Het Beste van... Dolly Dots', woensdag 9 september om 21.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers