Diederik Jekel en Roelant Oltmans op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 8 augustus 2020

Zondag 9 augustus zijn presentator en wetenschapsjournalist Diederik Jekel en hockeycoach Roelant Oltmans te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Diederik Jekel, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', beleeft in deze dagen van corona drukke tijden, onder meer achter de desk van 'RTL Boulevard', maar ook op zijn eigen YouTube-kanaal: Jekel's Climate Channel. Jekel wordt door vriend en vijand geprezen om de manier waarop hij wetenschap en natuurkunde over het voetlicht weet te brengen. Hij deinst niet terug voor optredens in 'De Slimste Mens' en 'Wie Is de Mol?'.


Roelant Oltmans, de sportgast in het tweede uur, keert komend seizoen terug in de Nederlandse hockeyhoofdklasse. Deze week werd bekend dat Oltmans (66) coach wordt van Kampong. De coach was de afgelopen jaren vooral actief in Azië, waar hij bondscoach was van onder meer Pakistan, India en Maleisië. In een verder verleden was Oltmans bondscoach van Oranje. Hij won hij onder meer goud met de hockeymannen op de Spelen van Atlanta.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor wetenschap op tv.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - Wim Opbrouck

'Bake Off Vlaanderen' slaat haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck en juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn opnieuw van de partij, samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers