Derde seizoen succesvolle serie 'Station 19' op Net5

maandag 1 juni 2020
Foto: Net5 - © Talpa Network 2020

Vanaf dinsdag 2 juni wordt op de serieavond van Net5 het derde seizoen van de Amerikaanse serie 'Station 19' wekelijks uitgezonden.

In het populaire 'Station 19', dat een spin-off is van 'Grey's Anatomy', draait het om de perikelen van de dappere mannen en vrouwen van brandweerkazerne 19 in Seattle. De kazerne zit vlak om de hoek bij het Grey Sloan Memorial ziekenhuis en de verhaallijnen van beide series kruisen elkaar dan ook meer dan eens. Zo heeft onder meer brandweerman Ben Warren (de man van Miranda Bailey uit 'Grey's Anatomy') een hoofdrol in 'Station 19' en komen de artsen Avery Jackson en Meredith Grey uit 'Grey's Anatomy' ook regelmatig voorbij. Het derde seizoen heeft 16 afleveringen.Aflevering 1
Een auto rijdt met hoge snelheid de vaste stamkroeg Joe's Bar binnen. Andy en Sullivan leiden het team van brandweerlieden om hun collega's Ben en Pruitt, artsen en stagiaires van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis en het barpersoneel te redden. Het wordt een race tegen de klok, want het gebouw staat op instorten.

'Station 19', vanaf dinsdag 2 juni wekelijks om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar IsraŽl. Daar ontmoet hij zijn cliŽnt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaÔne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers