'Boogie Wonderland' vanaf donderdag nieuw op JIM

woensdag 19 september 2007

Na Regi krijgt nu ook Paul Ambach, beter gekend als Boogie Boy, zijn eigen docusoap op JIM. Paul en zijn gezin gooien de deuren van Boogie Wonderland wagenwijd open. Ze nemen de kijkers mee op pad doorheen de wondere wereld van de familie Ambach.

Zo zijn we getuige van hoe de pater familias zijn DVD 'My Tribute To Ray Charles' lanceert en zo nu en dan eens een bezoekje brengt aan zijn bekende vrienden. Zoon Nathan gaat van start met een carriŤre als solo artiest/zanger, DJ en promotor van party's onder de naam N8N. Dochter Marilyn woont en werkt in IsraŽl behind the scŤnes met IsraŽlische artiesten. In haar vrije tijd is ook zij volop bezig met het maken van haar eigen deuntjes. Jacques, Pauls broer uit AustraliŽ, komt op bezoek en maakt Antwerpen onveilig.  

Aan muziek en vertier ontbreekt het niet ten huize Ambach, zo nu en dan pikken ze een optreden mee, gaan ze naar een Joods feestje of gaan ze met z'n allen op vakantie. Stof genoeg dus om de kijkers aan de buis gekluisterd te houden.     

'Boogie Wonderland', vanaf  donderdag 20 september om 17.00 uur, 19.30 uur en 23.00 uur op JIM! In de herhaling op zaterdag om 21.00 uur en zondag om 16.30 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers