4 volwassenen en 4 kinderen strijden in finale 'My Name Is...'

vrijdag 24 september 2010

Merante, DrieŽlle, Mariska en Timothy wisten de afgelopen weken hun favoriete artiest vlekkeloos na te doen. Zij strijden zaterdag 25 september in de finale van 'My Name IsÖ' bij de volwassenen dan ook om de hoofdprijs. Ook bij de kinderen zijn de finalisten bekend: Lana, Soraya, Laura en Anouk. Wie van hen gaat er na de spectaculaire finale naar huis met die mooie prijs: een hoofdrol in de 'My Name Is'- concerten in Nederland en BelgiŽ, dat in samenwerking met V&V Entertainment wordt georganiseerd.

Tijdens de anderhalf uur durende finale doet Merante (31) de Amy Winehouse- act met het nummer ‘Valerie’, kruipt Drieëlle (38) in de huid van superster Madonna en zingt het nummer ‘Music’. Mariska (40) imiteert haar idool Tina Turner met ‘Private Dancer’ en de enige man in de finale, Timothy (29), vertolkt ‘We Are The Champions’ van Freddie Mercury. Laura (12), Lana (14), Soraya (11) en Charlotte (13) worden omgetoverd tot respectievelijk Miley Cyrus, Lady Gaga, Annie en Anouk en laten zien waar ze goed in zijn.
 
Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Francesca Vanthielen nemen wederom de presentatie voor hun rekening, terwijl Albert Verlinde, Erik de Zwart, Kathleen Aerts en Ronny Mosuse samen met de kinderjury, die de contest op internet hebben gewonnen, bepalen wie de winnaars worden van ‘My Name Is…?’ Tot slot zingen alle finalisten samen het nummer ‘We Are The World’ van The King Op Pop onder begeleiding van Christophe, de winnaar van ‘My Name Is Michael’.
 
De live concerten met de winnaars van het gelijknamige televisieprogramma vinden plaats op zondag 28 november in Heineken MusicHall te Amsterdam en een week later is de spectaculaire show te zien in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Yasmine in 'Zo is er maar Eén' (foto: © Eén/VRT)

Yasmine, geboren als Hilde Rens, was zangeres, tv- en radiopresentatrice, holebi-icoon, echtgenote en mama. Maar wie was ze echt? En wat heeft ertoe geleid dat ze op haar 37e uit het leven stapte? Haar mama Anita Claes, haar beste vrienden en collega's schetsen haar zoals ze echt was: perfectionistisch maar ook lui, luidruchtig maar ook onzeker, vrolijk maar ook heel donker, genereus maar ook veeleisend, graag oud geworden maar helaas veel te jong gestorven.

'Dit Was Yasmine', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers