'Thuis': week 45 (2020) - PREVIEW

zaterdag 31 oktober 2020
Foto: Eén - © VRT 2020

Tom is onder de indruk van Karin en Tamara vertelt over haar uitstap met Leootje. Viv redt Sam en Dries heeft een nieuwe job. Waldek vindt een oplossing voor het probleem bij Stevenson. Nancy botst op een onaangenaam tafereel, Kobe kan moeilijk delegeren. maar dan komt er een aanlokkelijk voorstel. Jacques weet zich geen blijf met zijn frustraties.

Maandag 2 november 2020 - aflevering 4881
Tom is onder de indruk van Karin haar acties. Rosa probeert Kobe zoveel mogelijk te ontzien. Christine raadt Adil aan om niet bij de pakken te blijven zitten. Tamara vertelt honderduit over haar uitstapje met Leo'tje.


Dinsdag 3 november 2020 - aflevering 4882
Viv is Sam haar redder in nood. Dries heeft een nieuwe job te pakken. Waldek brengt gelukkig een oplossing voor de kapotte tractor bij Stevenson. Dieter krijgt bezoek van een knappe vrouwelijke klant.

Woensdag 4 november 2020 - aflevering 4883
Jacques weet zich geen blijf met zijn frustraties. Angèle wil Eddy verrassen, maar dat dreigt in haar gezicht te ontploffen. Thilly en Waldek gaan samen nog iets drinken in Bar Madam. Nancy komt thuis en botst op een onaangenaam tafereel.

Donderdag 5 november 2020 - aflevering 4884
Bob geniet van wat tijd samen met zijn zoon. Eddy heeft er geen goed oog meer in en ook Chantal probeert er de moed in te houden. Kobe kan moeilijk delegeren en dan krijgen hij en Rosa een aanlokkelijk voorstel in hun schoot geworpen.

Vrijdag 6 november 2020 - aflevering 4885
Tamara en Bob hebben andere ideeën over hun toekomst. Jacques zijn enthousiasme is ver te zoeken. Nancy krijgt een heel charmante klant in haar taxi. Waldek kruipt eens vroeg onder de wol.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een verwoestende woningbrand verscheurt de gemeenschap van een hecht Schots dorpje. Enkel het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?

'Deadwater Fell', om 20.40 uur op En.

Dossiers