Peter Goossens geeft stemadvies in voorlaatste 'Mijn Restaurant!'

maandag 5 december 2011

Vorige week donderdag 1 december gingen The Flemish Foodies eten bij Alaise in Ekeren en bij Seaven in Blankenberge. Aansluitend gaven de jonge chefs hun stemadvies uit ten voordele van Amber & Elodie. De 28ste aflevering van 'Mijn Restaurant!' werd gevolgd door gemiddeld 632.901 live-kijkers, goed voor een marktaandeel van 34,4 % (VVA 18-54).

'Mijn Restaurant!' zit in de laatste rechte lijn. Amber & Elodie van Alaise in Ekeren en Eef & Michael van Seaven in Blankenberge strijden nog voor de overwinning. Welk duo de vierde editie van het programma wint, ligt in de handen van de kijker. Er kan nog gestemd worden tot tijdens de finale van 'Mijn Restaurant!', die op donderdag 8 december 2011 rechtstreeks wordt uitgezonden.


Maar voor het zover is, komt er nog onverwacht bezoek in de twee restaurants. Zoals elk bestaand restaurant, maken zowel Alaise als Seaven binnenkort kans om vaak in het geheim bezocht te worden door afgevaardigden of recensenten van culinaire gidsen. Maar om op voorhand te weten waar ze aan toe zijn, gaan twee mensen van Gault Millau nu al op bezoek bij de twee finalisten tijdens de service. Achteraf zullen de twee duo’s te horen krijgen of ze eventueel in aanmerking komen om in de Gault Millau te verschijnen, én zo ja, met hoeveel punten. De voorwaarde is uiteraard dat ze ‘Mijn Restaurant!’ winnen en open mogen blijven.

Wie de eindoverwinning in de wacht sleept, dat blijft in handen van de kijker natuurlijk. Omdat niet elke kijker zelf kan gaan eten bij de twee finalisten, hebben we opnieuw voor stevig stemadvies gezorgd. En omdat het hier gaat om het advies voor de grote finale krijgen Alaise en Seaven het bezoek van de wereldvermaarde driesterrenchef Peter Goossens. Hij zal de beide restaurants beoordelen op het vlak van keuken, bediening en algemene sfeer. Wie verdient het volgens Peter Goossens om 'Mijn Restaurant!' te winnen? Dit antwoord wordt gegeven in de 29ste aflevering op dinsdag 6 december.

Stem voor je favoriete restaurant

Wil je dat restaurant Seaven in Blankenberge de finale van 'Mijn Restaurant!' wint?
SMS Blankenberge naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 801 (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.

Wil je dat restaurant Alaise in Ekeren de finale van 'Mijn Restaurant!' wint?
SMS Ekeren naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 802 (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.
Stemmen kan tot tijdens de rechtstreekse finale op donderdag 8 december 2011.

Het restaurant met de meeste stemmen wint de vierde editie van 'Mijn Restaurant!'.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 6 december om 21.35 uur op vtm.

Wie moet 'Mijn Restaurant!' winnen? Geef ons jouw voorkeur in de TV-Visie Poll.

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers