Nieuwe series op Q2

vrijdag 16 november 2018

Vanaf zaterdag 17 november om 19.15 uur staat bij Q2 een dubbelaflevering van de nieuwe serie 'A.P. Bio' op het programma.

Jack Griffin, een onteerde Harvard professor is genoodzaakt terug te keren naar Toledo waar hij aan het werk kan als leraar op de middelbare school. Tijdens zijn eerste les maakt Jack duidelijk dat hij geen biologie zal onderwijzen. Hij wil zijn leerlingen namelijk gebruiken om wraak te nemen op Miles, zijn aartsrivaal die zijn droomjob kreeg op Harvard.

Q2 brengt vanaf donderdag 22 november om 22.55 uur de op Marvels 'X-Men' gebaseerde televisieserie 'The Gifted'. In de serie verandert het leven van de familie Strucker ingrijpend als blijkt dat de kinderen van het gezin beschikken over krachten en het label 'mutant' opgeplakt krijgen. Het gezin slaat noodgedwongen op de vlucht voor de overheid en sluit zich aan bij een ondergrondse gemeenschap van mutanten die moeten vechten om te overleven. De vader van het gezin wordt vertolkt door Stephen Moyer, beter bekend als vampier Bill Compton uit 'True Blood'. Daarvoor kan de Q2-kijker nog eens genieten van de 'oude generatie' X-Men met de film 'The Wolverine' om 20.35 uur.

Op vrijdag 23 november om 20.35 uur staat de tv-première van de thriller 'Nerve' op het programma bij Q2. In de QMovie schitteren Emma Roberts, het nichtje van Julia Roberts en Dave Franco, de broer van James Franco, in de hoofdrollen. De verlegen en timide Vee (Roberts) besluit onder druk van haar vrienden één keer mee te doen aan het populaire online spel Nerve: een 'Truth or Dare' spel.  Wat als een onschuldig spelletje begint, ontpopt zich tot een sensationeel spel dat steeds gevaarlijkere vormen aanneemt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers