Laura Tesoro openhartig in 'De Zomer Van' - VIDEO

woensdag 5 augustus 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

Laura Tesoro is al twee jaar samen met haar vriend Jordan. Maar hoe heeft het koppel elkaar leren kennen? 'Ik was naar de voetbal gaan kijken en Jordan was daar barman', vertelt Laura vanavond, woensdag 5 augustus, aan Eric Goens in 'De Zomer Van'.

'Iedereen ging die avond bier halen, maar ik wilde één deftige cocktail en nadien water, want ik moest de volgende dag werken. Ik ging in mijn eentje naar de bar en daar zag ik dan voor het eerst Jordan. Ik vond dat een mega knappe barman. (lacht) Toen het aan mij was vroeg ik een Hugo, maar hij verstond de hele tijd 'Duvel'. Ik lag plat van het lachen. En dan kwam hij toch terug met een Duvel. Ik ben daar uiteindelijk de hele tijd Hugo's blijven drinken. Dat heb ik me de volgende ochtend wel beklaagd, maar het was het waard. Als ik nooit een Hugo was gaan bestellen, dan had ik de man van mijn leven nooit ontmoet.'
 
Naast Laura Tesoro zijn ook Nina Derwael en Gers Pardoel vanavond te zien in 'De Zomer Van'. Hooverphonic staat opnieuw op de Festivalboot. Ze brengen live hun Eurovisiesongfestival-nummer 'Release Me'.
 
'De Zomer Van', van maandag tot en met donderdag om 21.00 bij VTM.Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers