Jeroen Meus is klaar voor een nieuw seizoen 'Dagelijkse Kost'

Jeroen Meus leert nu al twee jaar zijn volk koken in 'Dagelijkse Kost' en werd zo de culinaire lieveling van heel Vlaanderen. Hij ontving drie Vlaamse Televisiesterren en nog nooit haalden zo veel Vlamingen een kookboek in huis.
Jeroen blijft ook in het nieuwe seizoen zijn aanstekelijke, inspirerende en tikkeltje eigenwijze zelf. Hij zorgt voor het onfeilbare recept voor de keukenklassieker, maar net zo goed voor vegetarisch, exotisch of gewoon iets helemaal anders. Hij bereidt zijn gerechten met respect voor de seizoenen en maakt van de dagelijkse maaltijd geen onhaalbare olympische prestatie.
Van maandag tot vrijdag inspireert Jeroen je met een gerecht om van te watertanden. En op zondag zie je het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week, aangevuld met reportages over de herkomst van de gebruikte ingrediënten en het bourgondische leven van de Vlaming.
Jeroen loopt ook rond met verhuisplannen. Als alles goed gaat, neemt hij je in het voorjaar mee naar een nieuwe plek, voor extra inspiratie en nog meer ongecompliceerd kookplezier.
Welke potjes kookt Jeroen in de eerste uitzendweek?
- Maandag: Koude pastasalade met spek en feta
- Dinsdag: Zomerse hapjestafel
- Woensdag: Frambozentaartjes
- Donderdag: Cannelloni van aubergine
- Vrijdag: Couscous met geroosterde paprika en kruidige gehaktballetjes
'Dagelijkse Kost, vanaf maandag 27 augustus van maandag tot vrijdag en op zondag om 18.15 uur op Eén.