Deze week haalt Jeroen Meus zijn gourmetstel boven. Elke dag legt hij iets anders op de bakplaat om feestelijke gourmettafels te creëren. Van klassiekers en sappige burgers tot Japans geïnspireerde teppanyaki en Mexicaanse grill.
Alles om met veel smaak, sfeer en gezelligheid de laatste dagen van het jaar te vieren.
Maandag: Klassieke gourmet
Dinsdag: Raclette
Woensdag: Mexicaanse gourmet
Donderdag: Japanse gourmet
Vrijdag: Gourmet met burgers
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Donderdag 1 mei 2025 om 12u10 »
Gebakken pieterman met gebakken aardappelen, asperges en hollandaisesaus met daslook en peterselie.
Donderdag 1 mei 2025 om 18u10 »
Bavarois van aardbeien met een koekjesbodem van shortbread, afgewerkt met verse aardbeien, slagroom en witte chocoladeschilfers.
Donderdag 1 mei 2025 om 23u40 »
Bavarois van aardbeien met een koekjesbodem van shortbread, afgewerkt met verse aardbeien, slagroom en witte chocoladeschilfers.
Vrijdag 2 mei 2025 om 12u10 »
Bavarois van aardbeien met een koekjesbodem van shortbread, afgewerkt met verse aardbeien, slagroom en witte chocoladeschilfers.
Vrijdag 2 mei 2025 om 18u10 »
Udon noedels met een saus op basis van sesampasta, chilipasta en szechuanpeper met gebakken varkensgehakt en gewokte groenten.