'Home and Away': week 50 (2020) - PREVIEW

zaterdag 5 december 2020

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de preview!

Maandag 7 december 2020 - aflevering 7273
Colby heeft schokkend nieuws voor Jasmine. De poging van Alf om Martha een leuke dag te bezorgen, keert zich tegen hem. Colby probeert de laatste wens van Robbo in vervulling te laten gaan.


Dinsdag 8 december 2020 - aflevering 7274
Roo probeert te bemiddelen tussen Alf en Martha. Ryder probeert Nikau te waarschuwen voor Jade. Maggie wil andere patiënten zo goed als ze kan bijstaan.

Woensdag 9 december 2020 - aflevering 7275
Marilyn doet alsof ze alles onder controle heeft en richt haar focus op het helpen van de familie Parata. Tori is helemaal ondersteboven van het nieuws over Robbo. Ryder heeft het moeilijk, maar krijgt steun van zijn familie.

Donderdag 10 december 2020 - aflevering 7276
De ouders van Robbo komen aan in Summer Bay. Tori en Justin worden overmand door verdriet en raken het hierdoor niet eens over de regelingen omtrent de begrafenis van Mason. Willow maakt zich zorgen om Alex.

Vrijdag 11 december 2020 - aflevering 7277
Marilyn geeft aan Alex toe dat ze het moeilijk heeft. De inwoners van Summer Bay komen samen om afscheid te nemen van Robbo.

'Home and Away', iedere werkdag rond 18.50 uur op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers