'Home and Away': week 45 (2020) - PREVIEW

zaterdag 31 oktober 2020

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de preview!

Maandag 2 november 2020 - aflevering 7253
Willow panikeert wanneer Robbo haar wil spreken. Ze is bang dat ze haar baan zal verliezen. Roo en Maggie maken zich zorgen om Bella. Haar schoolresultaten laten te wensen over. Ben maakt een nieuwe surfplank voor Ziggy. Alex steunt het idee van Justin om Tori te laten kennismaken met Grace.


Dinsdag 3 november 2020 - aflevering 7254
Willow nodigt Alex, Dean en Colby uit om haar promotie te vieren. Dean houdt de schijn hoog wanneer Ziggy langskomt. Maggie praat met Bella over haar schoolresultaten. Leah maant Justin aan om het bij te leggen met Mason. Alex raadt Mason ondertussen aan om Tori over te brengen naar Northern Districts.

Woensdag 4 november 2020 - aflevering 7255
Colby vraagt Willow uit over haar band met Alex. Mackenzie wil Colby voor eens en voor altijd uit haar hoofd zetten en vraagt Dean om hem uit haar buurt te houden. Ziggy is teleurgesteld dat ze de job niet heeft, maar krijgt alsnog verrassend nieuws.

Donderdag 5 november 2020 - aflevering 7256
Willow en Ziggy hebben allebei nieuws voor Dean, maar schuiven het voor zich uit en dat heeft zo zijn gevolgen. Bella probeert Colby te overtuigen om thuisonderwijs te proberen.

Vrijdag 6 november 2020 - aflevering 7257
Willow is in shock na de reactie van Dean op haar nieuws, maar ontdekt al snel waarom hij zo fel reageerde. Maggie en Roo gaan akkoord om Bella tijdens de vakantie thuisonderwijs te geven. Dean is van slag wanneer hij hoort dat Ziggy vandaag al vertrekt.

'Home and Away', iedere werkdag rond 18.50 uur op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een verwoestende woningbrand verscheurt de gemeenschap van een hecht Schots dorpje. Enkel het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?

'Deadwater Fell', om 20.40 uur op En.

Dossiers