'Home and Away': week 2 (2021) - PREVIEW

zaterdag 9 januari 2021

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de preview!

Maandag 11 januari 2021 - aflevering 7298
Colby is geschokt wanneer Bella aankondigt dat ze wil stoppen met school. Een medisch noodgeval stelt Jasmine danig op de proef.


Dinsdag 12 januari 2021 - aflevering 7299
Ryder wil Bella behoeden voor een vergissing. Zet hij hierdoor hun vriendschap op de helling? Ben gooit alle voorzichtigheid overboord.

Woensdag 13 januari 2021 - aflevering 7300
Justin steunt Leah ten volle terwijl ze haar trauma probeert te verwerken. Ryder twijfelt of hij Nikau de waarheid moet vertellen over Bella. Een mysterieuze gast duikt op bij de Astoni's.

Donderdag 14 januari 2021 - aflevering 7301
Marco, de broer van Ben, dreigt de festiviteiten bij de Astoni's te verpesten. Leah heeft het nog steeds heel moeilijk. John is de wanhoop nabij. Hij vreest dat zijn huwelijk met Marilyn niet meer te redden valt.

Vrijdag 15 januari 2021 - aflevering 7302
Komt het nog goed tussen John en Marilyn? Ben en Maggie weten nog steeds niet goed wat ze moeten denken van de komst van Marco. Voert hij iets in zijn schild? Bella en Nikau trekken er samen op uit.

'Home and Away', iedere werkdag rond 19.50 uur op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers