'Familie': week 37 (2020) - PREVIEW

zaterdag 5 september 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Hanne is boos op Tony en Lars vreest stilte voor de storm. Bahar trekt in bij Stephanie en Guido. Jonas krijgt bezoek en Benny kan op weinig begrip rekenen. Jan is woedend over wat er in de kranten verschijnt. Cédric verwijt Véronique dat ze alleen aan zichzelf denkt. Raven is kwaad.

Maandag 7 september 2020 - aflevering 6614
Hanne is woedend op Tony. Niko, Mieke, Zjef en Rudi amuseren zich nu ze opnieuw onder hetzelfde dak wonen. Ten huize Stefanie en Guido is de sfeer echter ondermaats. Brigitte wacht op een plan van Zjef voor een eco-vriendelijke Foodbar. Hij roept de hulp in van Iris. Lars zet een belangrijke stap.


Dinsdag 8 september 2020 - aflevering 6615
Lars is verrast, maar vreest voor stilte voor de storm. Bahar trekt in bij Stefanie, Guido en Quinten. Ze wordt al snel geconfronteerd met spanningen. Tony probeert punten te scoren. Mieke en Rudi doen hun uiterste best om de moraal van Quinten op te krikken. Jenny vermoedt dat Patrick grote plannen heeft voor hun verjaardag. Jonas krijgt bezoek.

Woensdag 9 september 2020 - aflevering 6616
Jonas doorziet Amélie, maar zij doet hem beloven tegen niemand iets te zeggen. Bahar probeert een luisterend oor te zijn voor Quinten. Guido zet op zijn beurt zijn beste beentje voor door lekker te koken. Benny kan op weinig begrip rekenen van zijn huisgenoten. Anna en Albert doen een ontdekking.

Donderdag 10 september 2020 - aflevering 6617
Bahar heeft genoeg van de aanhoudende ruzies in huis. Ze dreigt ermee opnieuw te verhuizen. Benny overtuigt Rudi en Jenny om een weddenschap af te sluiten. Jan is woedend over wat er in de pers verschijnt over Hanne. Een gesprek met Peter brengt niet veel beterschap. Raven neemt een belangrijke beslissing.

Vrijdag 11 september 2020 - aflevering 6618
Cédric vindt dat Véronique alleen maar rekening houdt met zichzelf. Ze probeert hem van het tegendeel te overtuigen. Guido en Stefanie gaan een gesprek aan met elkaar. Raven is woedend door wat hij te horen krijgt. Jonas probeert Amélie te overtuigen om hem in vertrouwen te nemen. In de Jan & Alleman krijgt hij 's avonds bezoek.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers