EK kwalificatie Red Flames: BelgiŽ - RoemeniŽ live op VTM 4

donderdag 17 september 2020

Op vrijdag 18 september zijn de Red Flames voor de eerste keer live aan het werk te zien bij VTM 4. Dan staat de EK kwalificatiematch tegen RoemeniŽ op het programma.

VTM 4 is de nieuwe DPG Media-zender waar de matchen van de Red Flames voortaan te volgen zijn. De wedstrijd van de Red Flames tegen Roemenië is live te volgen vanaf 17.10 uur. Maarten Breckx is de gastheer en ontvangt analisten Jan Mulder en Marc Degryse aan Den Dreef in Leuven.

Ook de volgende match komt live op VTM 4. Op dinsdag 22 september vanaf 18.50 uur staat Zwitserland-België op het programma.


VTM 4 is bij Telenet te vinden op kanaal 9. Bij Proximus, Orange en TV Vlaanderen op kanaal 8.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers