Een diarree van grappen en grollen in 'Comedy For Life'

donderdag 15 december 2011

Voor het tweede jaar op rij hebben de ploeg van het Canvas-programma 'Comedy Casino', Studio Brussel en het Zuiderpershuis de handen in mekaar geslagen voor 'Comedy for Life'. Het is opnieuw een bruisende benefiet-comedyshow geworden ten voordele van 'Music for Life', dat dit jaar de strijd aanbindt tegen diarree: de grootste doodsoorzaak ter wereld bij kinderen. 'Comedy for Life' werd op 5 december opgenomen in het Antwerpse Zuiderpershuis en bracht 6000 euro op.

Master of Ceremonies is Bert Gabriels en Marcel Vanthilt waart rond achter de schermen als ‘back stage presentator’. Comedy for Life 2011 is een spetterende show met een diarree van grappen en grollen van Nigel Williams, Lieven 'Neveneffecten' Scheire, de Nederlander Martijn Koning, Steven Mahieu, Ygor, Han Solo, Michaël van Peel, Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011), Piv Huvluv, Bas Birker, Arbi, Ehran, Chris van der Ende en de ploeg van 'Tegen De Sterren Op'.

'Comedy For Life', vrijdadg 16 december om 21.55 uur op Canvas.


DOSSIER: Music for Life 2011

volledig dossier
MFL11

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers