Dit zie je donderdag 30 april bij VTM

woensdag 29 april 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM voor morgen, donderdag 30 april, op een rijtje.

 


 

DONDERDAG 30 APRIL

Highlights bij VTM:

Om 20.00 uur is er de zesde aflevering van de telenovelle 'Sara'. Sara (Veerle Baetens) heeft het moeilijk met de uitval van Simon (Gert Winckelmans) en ze overweegt om de eer aan zichzelf te houden. De aandacht van Koen (Olivier De Smet) komt op het juiste moment, hoewel hij haar type niet is...

In de tweede aflevering van 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' om 20.35 uur krijgt Evi Hanssen een bezoekje van Sven De Ridder. Ze vertelt hem over de pijnlijkste publieke ervaring uit haar leven. En ook Jens Dendoncker vuurt zijn verhaal af op Vlaanderen.

Meteen daarna, om 21.05 uur, is er 'Luc & Bart - Een Paar Apart'. De twee media-iconen stapten precies 5 jaar geleden in het huwelijksbootje, maar een huwelijksreis kwam er nooit van. Tot nu. In het tweede deel vertrekken de tortelduifjes op een idyllische trip naar Indonesië, waar ze zullen baden in luxe… én in romantische rozenblaadjes.

Na de 'VTM NIEUWS Update' om 22.00 uur is er om 22.15 uur de filmklassieker 'A Few Good Men' met Tom Cruise, Jack Nicholson en Demi Moore in de hoofdrollen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers