Dit zie je dinsdag bij VTM en op VTM GO

maandag 27 april 2020

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, dinsdag 28 april.

 


 

Highlights bij VTM:

In een nieuwe aflevering van 'Sara' om 20.00 uur is Sara De Roose (Veerle Baetens) dolblij nu ze gepromoveerd is tot secretaresse van Simon (Gert Winckelmans). De euforie is echter van korte duur...

Na 'Sara' maakt Saartje Vandendriessche om 20.35 uur de Vlaamse kust onveilig in een nieuwe aflevering van 'Groeten Uit'. Saartje keert samen met haar dochter Mille, haar lievelingstante Nele en Alix, het dochtertje van Saartjes jongste broer Bram, terug naar het jaar 1987.

Vlak voor de 'VTM NIEUWS Update' is er om 21.30 uur een ingelaste 'Telefacts Special'. Journalist Thomas Van Hemeledonck maakt de reconstructie van de moord op Julie Van Espen, volgende week een jaar geleden.

Highlights bij VTM GO:

In tijden van corona slaan steeds meer mensen aan het bakken. Wie het eerder groots ziet, kan inspiratie vinden in 'Extreme Cake Makers' op VTM GO. In deze Britse realityreeks gaan professionele bakkers en specialisten tot het uiterste om de meest exuberante gebakken uit de oven te toveren.


Lees ook:
'Telefacts Special' : de reconstructie van de moord op Julie Van Espen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers