Dit zie je deze week in 'Lisa'! – PREVIEW

zondag 7 maart 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan. Dit zie je deze week!

Maandag 8 maart 2021 - aflevering 31
Wanneer Dorine Mark met Renee betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. Mark en Renee stellen aan Lars voor dat ze in zijn appartement intrekken. In ruil hoeft Lars geen huur te betalen. Lars heeft het daar moeilijk mee wegens zijn verleden met Renee. John dringt zich steeds meer op in het leven van Suzanne. Hij vindt telkens nieuwe klusjes die in huis moeten gebeuren. Katja - geteisterd door een zware huiduitslag - kan hem steeds moeilijker tolereren. Wanneer Zoe te horen krijgt dat Lars gevoelens heeft voor Renee, voelt ze zich gekwetst en wil ze weg. Remco probeert iedereen te overtuigen zijn vlogkanaal te volgen en probeert Jelle's raad om sexyer te zijn, op te volgen. Dorine en Gert smeden een nieuw plan: het bedrijf tot faillissement brengen en het vervolgens zelf opkopen. Lisa ontdekt dat 'Naviad' Jonas is.


Dinsdag 9 maart 2021 - aflevering 32
Lisa stuurt per ongeluk een verkeerde foto naar 'Naviad', waarvan ze weet dat Jonas haar zal herkennen. Met de hulp van Lars zorgt ze ervoor dat Jonas haar foto niet te zien krijgt. Dorine doet Remco een voorstel: zaakvoerder worden in ruil voor het stelen van Marks Mont Blanc-balpen. Remco steelt de pen. Mark moet nog wennen aan de nieuwe situatie met Renee. Ook Lars heeft het er moeilijk mee. Remco confronteert Lars met het feit dat Zoe een crush heeft op Lars. Zoe, die zich afgewezen voelt door Lars, besluit om terug te keren naar Amerika. Door een geheimzinnig telefoontje loopt echter alles anders. Het komt tot een confrontatie tussen John en een vrouw in het restaurant. Pilar en Katja zijn getuige.

Woensdag 10 maart 2021 - aflevering 33
Katja loopt de vrouw achterna wanneer John haar het restaurant uitzet. De vrouw blijkt de ex van John te zijn. Katja wil haar moeder waarschuwen, maar Suzanne wil er niks over horen. Lisa moet uit haar comfortzone treden en wordt gevraagd om samen met Mikhel modellen te gaan spotten. Jonas vraagt Stille Kracht op date... Eenmaal Katja op het werk terugkomt, bevindt ze zich al gauw in het oog van een door Gert opgezette storm: hij beschuldigt haar van plagiaat. Katja confronteert Lisa met haar geplagieerd voorstel, maar Lisa weet van niets. Hierdoor komen de zussen te weten dat Gert op de hoogte is van hun 'teamwork'. Gert misbruikt nu zijn kennis om Katja te chanteren. Dorine ontslaat het poets- en securityteam op vermoeden van diefstal. Ze roept het bedrijf GeDo in het leven om een nieuw poets- en securityteam aan te leveren en maakt van Remco de CEO. Die is in de wolken. Hij geeft meteen geld uit aan een gehuurde sportwagen.

Donderdag 11 maart 2021 - aflevering 34
Lisa besluit om met Jonas op date te gaan. De beslissing zorgt voor een verdere diepgang in haar chats met Naviad. Ze eet ook een sticker op, zo ver gaat ze om zichzelf veilig te stellen van alles wat tussen haar en Jonas zou kunnen komen. Maar Katja gooit roet in het eten wanneer ze de gesprekken tussen Lisa en Jonas ontdekt. Remco gebruikt 't Excuus als kantoorruimte, tot ergernis van Lars, die hem een halt toeroept. Hij heeft andere dingen aan zijn hoofd: zijn nieuwe relatie met Zoe bijvoorbeeld, en een perfect mosselsouper organiseren. Zoe besluit om langer te blijven, maar dat wordt moeilijk met de flamboyante Zoe in de buurt, en vader Danton die plant om langs te komen voor een blitzbezoek. Na een mosseldiner voelt Renee zich misselijk. Gelukkig voelt Lars zich ook niet helemaal top, waardoor ze gerustgesteld is dat het zeker aan het eten ligt. Katja irriteert zich aan het verliefde gedrag van haar moeder en John.

Vrijdag 12 maart 2021 - aflevering 35
Katja probeert de date tussen Jonas en Lisa te saboteren. Dat lukt in eerste instantie, maar Pilar motiveert Lisa om deze kans niet te laten liggen. Lisa gaat dus met knikkende knieën naar de date... maar wordt er weggestuurd door een nerveuze Jonas, die niet beseft dat zij Stille Kracht is. De mosselen misvallen Lars. Greet werpt zich op als grote rots in de branding om voor Lars te zorgen. Ze ontdekt een T-shirt van Zoe en Lars bekent dat hij haar iets te vertellen heeft. Zoe moet opnieuw haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat haar ware identiteit niet wordt onthuld nu Herbert Danton in het land is. Ze kan daarbij op de hulp van de flamboyante Zoe rekenen, al lijkt die niet echt te beseffen wat er precies allemaal op het spel staat voor Zoe. Dorine zit achter Remco's veren: hij moet zo snel mogelijk een nieuw poetsteam bij elkaar krijgen, want Massa wordt vies en vuil... Jelle vertelt dat hij een nieuwe challenge heeft gevonden: wasabipoeder snuiven!

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Lisa op tv
Maandag 19 april 2021 om 12u25  »
VTM
Jonas vreest de slechte publiciteit voor het bedrijf. Katja denkt een manier te weten om de crisis met de journalist te regelen. Mikhel en Lisa brengen een romantische avond door op het bedrijf.
Maandag 19 april 2021 om 18u20  »
VTM
Dorine komt Mark en Renée melden dat er is ingebroken bij Massa. Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen.
Dinsdag 20 april 2021 om 12u25  »
VTM
Dorine komt Mark en Renée melden dat er is ingebroken bij Massa. Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen.
Dinsdag 20 april 2021 om 18u20  »
VTM
Lisa is teleurgesteld wanneer blijkt dat Jonas wil meegaan in Katja's verlovingsverhaal. Ze maakt zich ook zorgen om Mikhel, die ze maar niet kan bereiken.
Woensdag 21 april 2021 om 12u25  »
VTM
Lisa is teleurgesteld wanneer blijkt dat Jonas wil meegaan in Katja's verlovingsverhaal. Ze maakt zich ook zorgen om Mikhel, die ze maar niet kan bereiken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:00
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Lentebeelden
 • 08:10
  Wannabe's
 • 08:20
  Hallo K3
  08:45
  VLOGLAB Drama # Stories
 • 08:00
  Geen uitzending
  10:00
  Champions League Magazine
 • 01:35
  Onderbreking
  11:05
  This is Us
 • 00:55
  Geen Uitzending
  13:05
  The breakfast club
 • 08:00
  K3 Dierenhotel
  09:25
  Tarzan en Jane
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 08:25
  Feest van eigen bodem
  08:50
  Roger van Damme: Bakken
 • 08:25
  Splitting up together
  09:30
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:20
  Tiny Lives
  09:20
  One Born Every Minute
 • 08:00
  De Gastentafel
  08:45
  Tot op de graat
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 08:00
  Goeiemorgen weekend
  09:00
  Duits Schlagerfestival
 • 08:14
  Zelfbouw van a tot z
  08:30
  De tip
 • 08:00
  Algemeen Beleid - De Koepelzaal
  18:00
  De Koepelzaal
 • 08:05
  Dragons' Den
 • 08:00
  Petrus in het land
  08:30
  De Verwondering
 • 08:20
  Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
  08:30
  Studio Snugger