Dit zie je deze week in 'Lisa'! – PREVIEW

zondag 28 februari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan. Dit zie je deze week!

Maandag 1 maart 2021 - aflevering 26
Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa en plaatst ongezien een afluisterapparaatje onder Lisa's bureau. Bij het schrijven van Remco's liefdesbrief aan Pilar, denkt Lisa na over haar gevoelens voor Jonas. Remco scoort met zijn liefdesbrief. Lisa werkt een promotiestunt uit voor Katja. Gert luistert hun gesprek af. John verrast Suzanne met een romantische date.


Dinsdag 2 maart 2021 - aflevering 27
Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven. Ze wordt op heterdaad betrapt door Gert. Pilar wil Remco bedanken voor zijn brief met een videoboodschap. Jonas wil de naamsverandering voor 't Brouwhuis erdoor krijgen. Gert is tegen en stelt voor om een stemming te houden. Hij probeert Zoë aan zijn kant te krijgen door haar te confronteren met haar vreemd gedrag.

Woensdag 3 maart 2021 - aflevering 28
Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Gerts poging om de stemming van de naamsverandering van het bedrijf te beïnvloeden door Zoë te manipuleren, mislukt wanneer Renée de kant van Jonas en Mark kiest. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is en stuurt haar met Jelle naar de cinema. Hij krijgt echter snel spijt en plant een romantische verrassing na haar avondje uit.

Donderdag 4 maart 2021 - aflevering 29
Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert Lisa in te palmen door haar mee te nemen naar Zoe's concert. Lisa voelt hoe iedereen naar haar kijkt, vindt dat ze zichzelf belachelijk maakt en vlucht weg. Desondanks herhaalt Gert zijn aanbod. Remco wil een perfecte 'eerste keer' met Pilar en bereidt alles minutieus voor, maar als Jelle na de film met Pilar meekomt, dreigt alles in het water te vallen. Suzanne is blij met John als gezelschap, al vindt ze dat hij zich wat al te snel thuis voelt bij haar. Na een gemene uitspatting van Dorine tegen Renée, slaat Mark alle hoop aan diggelen: tussen hem en Renée is het definitief voorbij. Dat komt erg hard aan bij Renée. Het doet Lars nog steeds pijn om Katja en Jonas te zien flikflooien. Wanneer Zoë dit merkt en het probeert op te lossen door Lars te kussen, heeft dat een tegengesteld effect.

Vrijdag 5 maart 2021 - aflevering 30
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen. Ondertussen heeft Katja het steeds moeilijker om geloofwaardig te blijven als Jonas' assistente, omdat Gert weet dat de ideeën van Lisa komen en haar uitdaagt haar 'magic moment' van inspiratie te tonen. Toch krijgt Katja het gedaan om tijd te rekken en gaat Lisa weer voor haar aan de slag. Dorine heeft het moeilijk om met Renée samen te werken en maakt zich kwaad op Mark, die zweert dat de affaire gedaan is. Toch lijkt hij niets goed te kunnen doen voor Dorine. Suzanne krijgt het aanbod om te werken voor het cateringbedrijf van de succesvolle Nina, maar ze weigert, omdat ze al heel veel werk heeft.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Lisa op tv
Maandag 19 april 2021 om 12u25  »
VTM
Jonas vreest de slechte publiciteit voor het bedrijf. Katja denkt een manier te weten om de crisis met de journalist te regelen. Mikhel en Lisa brengen een romantische avond door op het bedrijf.
Maandag 19 april 2021 om 18u20  »
VTM
Dorine komt Mark en Renée melden dat er is ingebroken bij Massa. Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen.
Dinsdag 20 april 2021 om 12u25  »
VTM
Dorine komt Mark en Renée melden dat er is ingebroken bij Massa. Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen.
Dinsdag 20 april 2021 om 18u20  »
VTM
Lisa is teleurgesteld wanneer blijkt dat Jonas wil meegaan in Katja's verlovingsverhaal. Ze maakt zich ook zorgen om Mikhel, die ze maar niet kan bereiken.
Woensdag 21 april 2021 om 12u25  »
VTM
Lisa is teleurgesteld wanneer blijkt dat Jonas wil meegaan in Katja's verlovingsverhaal. Ze maakt zich ook zorgen om Mikhel, die ze maar niet kan bereiken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:00
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Lentebeelden
 • 08:30
  Nachtwacht: De poort der zielen
  09:55
  Meisjes
 • 08:20
  Hallo K3
  08:45
  VLOGLAB Drama # Stories
 • 08:00
  Geen uitzending
  10:00
  Champions League Magazine
 • 01:35
  Onderbreking
  11:05
  This is Us
 • 00:55
  Geen Uitzending
  13:05
  The breakfast club
 • 08:00
  K3 Dierenhotel
  09:25
  Tarzan en Jane
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 08:25
  Feest van eigen bodem
  08:50
  Roger van Damme: Bakken
 • 08:25
  Splitting up together
  09:30
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:20
  Tiny Lives
  09:20
  One Born Every Minute
 • 08:00
  De Gastentafel
  08:45
  Tot op de graat
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 08:00
  Goeiemorgen weekend
  09:00
  Duits Schlagerfestival
 • 08:30
  De tip
  08:37
  Spatwand tegelen
 • 08:00
  Algemeen Beleid - De Koepelzaal
  18:00
  De Koepelzaal
 • 08:05
  Dragons' Den
 • 08:30
  De Verwondering
  08:55
  Ik mis je
 • 08:30
  Studio Snugger
  08:45
  ZappSport