Dinsdag in 'Telefacts Zomer': de gravin en de Russische miljardair

maandag 29 juni 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op dinsdag 30 juni zoemt 'Telefacts Zomer' in op het hallucinante verhaal van De Britse gravin Alexandra Tolstoj. Tolstoj beleeft een sprookjesromance en werd verliefd op één van de rijkste en machtigste mannen van Rusland, de miljardair Sergej Pugachev.

Het koppel krijgt al snel kinderen en leidt een luxeleven in villa's en landhuizen over de hele wereld. De Russische miljardair Pugachev heeft connecties tot in de hoogste politieke kringen, zo is hij een trouwe vriend van de Russische president, Vladimir Poetin. Tot hij bij Poetin uit de gratie valt en het koppel opgejaagd wild wordt. Het gezin moet onderduiken en Pugachev overleeft ternauwernood enkele aanslagen op zijn leven.


De klauwen van Rusland reiken ver en het koppel is nergens meer welkom. Sergej Pugachev: 'Veel mensen belden me: Ze willen je vermoorden. Wees voorzichtig.' De dreiging vanuit Rusland zet ook het sprookje tussen de twee zwaar onder druk. Hoe dat afloopt zie je in 'De gravin en de Russische miljardair'.

'Telefacts Zomer', dinsdag 30 juni om 21.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers