Deze week in 'Dagelijkse Kost': Het Nationale Kerstmenu!
Naar goede gewoonte presenteert Jeroen Meus het Nationale Kerstmenu van 'Dagelijkse Kost'. Vanaf 16 december inspireert hij je elke weekdag met een haalbaar feestrecept om de eindejaarsperiode extra smaak te geven.
Maandag 16 december
Drie hapjes
- Beenhamsalade met crackers
- Oester met salsa van komkommer, appel en granita van sake
- Ravioli met walnoot, pompoen en salieboter
Dinsdag 17 december
Gerookte paling met tartaar van rode biet, brioche en kruidensalade
Woensdag 18 december
Mosselen met spinazie, gepekelde bloemkool en peterseliecoulis
Donderdag 19 december
Fazant Brabançonne met rode kool, gebakken appel, veenbessen en kroketten
Vrijdag 20 december
Bûche Paris-Brest met passievrucht
'Het Nationale Kerstmenu van Dagelijkse Kost', vanaf maandag 16 december een hele week lang om 18.10 uur op VRT 1 en VRT MAX.