'Buren': week 40 (2020) - PREVIEW

zondag 27 september 2020

Een wielervoorjaar in het najaar, dat is ongezien. En dat heeft ook gevolgen voor 'Buren'. Slechts één aflevering, op maandag, deze week. Alvast een vooruitblik!

Maandag 28 september 2020 - aflevering 8086
Amy en Gary gooien wat extra vonken op het vuur tussen Kyle en Chloe, en dat lijkt te werken. Maar wanneer Kyle doorheeft dat zijn ex en zijn vader hem proberen te koppelen, valt hun plannetje in het water. Ondertussen probeert Sheila uit te zoeken wat er is misgelopen tussen Kyle en Georgia. Leo wil David laten opdraaien voor de vechtpartij in het hostel, maar dat is buiten Aaron gerekend.


'Neighbours', maandag 28 september om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Bartel Van Riet mag als laatste de uitdaging aangaan om Saartje te verslaan in een zelfgekozen sport. Als durfal, avonturier, natuurmens en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding kwam hij al snel uit bij wildwaterkajak. Wildwaterkajak-fanaat Servaes Timmerman neemt Bartel en Saartje mee voor een afdaling van een kolkende rivier in Frankrijk, inclusief stroomversnellingen, watervallen en scherpe bochten. Wie houdt op het einde van de rit het hoofd boven water?

'Op de Man Af', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers