Bart KaŽll bekent in 'De Zomer Van': 'De Marie-Louise had bijna nooit bestaan' - VIDEO

maandag 17 augustus 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

Vanavond wordt de Festivalboot van 'De Zomer Van' omgetoverd tot 'De Marie-Louise'. Al vertelt Bart KaŽll aan Eric Goens dat ťťn van zijn grootste hits bijna nooit had bestaan.

'Ik moest een elpee afleveren, samen met Roland Verlooven. We kwamen maar aan elf nummers, want we waren een nummer vergeten op te nemen. Roland vroeg me wat ik wilde zingen, dus ik dacht aan een wals want de mensen vinden dat leuk. Een dag later hebben we dan 'De Marie Louise' opgenomen. Ik dacht toen al dat het een hit ging worden, maar Roland zei van niet, dat was gewoon een 'vuller' op de elpee. En ik heb toch gelijk gekregen', lacht Bart.Eric Goens volgt vanavond voor het eerst Natalia in 'De Zomer Van'. Natalia praat openhartig over het kersverse ouderschap en haar papa die 10 jaar geleden overleed. Ook de voorstelling van haar vriend Frederik aan het grote publiek komt ter sprake. Verder zijn ook Regi en Niels Albert opnieuw te zien.

'De Zomer Van': van maandag tot en met donderdag om 21.00 uur bij VTM.


Lees ook:
Natalia, Tinne Oltmans en Piet Huysentruyt nieuw in 'De Zomer Van'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carriŤre op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers