'10 jaar K3' tijdens de herfstvakantie bij vtm

donderdag 23 oktober 2008

Op 18 oktober vierde K3 hun tienjarig bestaan in Sint-Niklaas. De hele dag konden kinderen binnenstappen in de wereld van K3. De Grote Markt van Sint-Niklaas werd omgetoverd tot een heus K3-plein en voor het eerst konden alle fans het K3-huis bezoeken.

Op zondag 26 oktober programmeren we een televisiespecial rond dit evenement. Daarin is te zien hoe Karen, Kristel en Kathleen samen met de kinderen een parcours afleggen op fietsen, hoe ze samen pannenkoeken bakken, dansen,… Ook de dansinitiatie die ze geven vanop het balkon van hun huis komt aan bod.
Uiteraard is er ook muziek en brengen ze hun allergrootste hits: 'Oya lélé', 'Alle kleuren medley', 'Trouwen', 'Kuma Hé', 'De Revolutie', 'Ya ya yippie' en natuurlijk  'Heyah mama'.
Als kers op de taart trakteren Karen, Kristel en Kathleen op onvergetelijke beelden uit hun inmiddels tien jaar durend succesverhaal.

'10 Jaar K3', zondag 26 oktober 2008 om 08.05 uur vtm en in de herhaling  op zaterdag 1 november 2008 om 08.50 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturië leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Léon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers