De blikvangers van Cartoon Network en Boomerang in oktober

zondag 1 oktober 2017
Foto: © Cartoon Network 2016

Deze maand staat in het teken van 'Ben 10'! Vanaf 23 oktober gaat het tweede seizoen van 'Ben 10' van start. De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook in het nieuwste seizoen weer verschillende situaties naar zijn hand.

Ga mee op avontuur en ontdek in welke aliens Ben deze keer transformeert om de wereld te redden.


Mis ook de 'Ben 10' marathon niet. Ben’s vakantie naar Portland wordt onderbroken wanneer hij een 11e alien ontdekt tijdens zijn gevecht met Dr. Animo Mega Creature. Wanneer na het gevecht zijn Omnitrix niet meer goed werkt en hij door alle 11 aliens heen zoeft, zoekt Max hulp van een oude vriend om de Omnitrix te repareren, terwijl andere gevaarlijke krachten ernaar zoeken, inclusief een mysterieuze alien die van dezelfde soort is als de 11e alien - Vilgax.

Zet je schrap voor de onthulling van de nieuwe Ben 10 alien! Mis het niet op 22 oktober om 9.30 uur. Het tweede seizoen van 'Ben' 10 is vanaf 23 oktober te zien, elke weekdag om 18.50 uur.

De broer en zus Prohyas en Vambre vormen samen het hilarische team 'Krijgers te Huur' en ze staan altijd klaar voor een uitdaging. Gigantische varkens, gigantische spinnen, of een gigantisch oude dino: ze kunnen iedere gigantische uitdaging aan, maar dat niet zonder hun vertrouwde collectie van Magiswords. Voor zelfs de meeste bizarre situaties is er wel een zwaard te vinden. Zo is er de Cactus Magisword, de Dolfijn Magisword en de Tomaat Magisword, die reusachtige tomaten afschiet. Vambre gebruikt die nog weleens als straf voor flauwe grapjes.

Ontdek de nieuwste Magiswords tijdens van 'Mighty Magiswords' vanaf 16 oktober, elke weekdag om 16.35 uur.

Halloween op Cartoon Network!
 Het is Halloween bij Cartoon Network! Bekijk de meest angstaanjagende afleveringen van je favoriete shows zoals 'Gumball', 'Tijd Voor Avontuur' en 'Teen Titans Go!'. Er is ook de première van 'Regular Show: Terror Tales of the Park VI!'.

Première: 'Dorothy en de Tovenaar van Oz'
'Dorothy en de Tovenaar van Oz' is de gloednieuwe geanimeerde serie van Warner Bros. Animation, waarin de kijker wordt meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Gebaseerd op de geliefde film van MGM is in de serie de originele soundtrack te horen!

Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren.

'Dorothy en de Tovenaar van Oz' gaat op 16 oktober in première op Boomerang. Mis de magische avonturen niet en zet je tv elke dag van de week aan om 19.35 uur (met iedere ochtend om 8.20 uur een herhaling).
 
Nieuw seizoen van 'De Tom en Jerry Show'
Geniet met heel de familie van nieuwe afleveringen tijdens het derde seizoen van 'De Tom en Jerry Show'. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving, met kastelen en laboratoria. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Halloween op Boomerang
Voor griezelig veel plezier kijk je naar de gloednieuwe en speciale Halloween aflevering van 'Be Cool Scooby-Doo'. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mysterieuze avonturen te beleven met Scooby, Shaggy, Fred, Daphne en Velma wanneer ze in de Mystery Machine rondreizen. Ga tijdens deze special ook mee op avontuur met Bunnicula het paranormale konijn, die in plaats van bloed liever groentesap drinkt. Ook Chester de paranoïde kat en Harold de geliefde hond zijn weer van de partij.

De Boomerang Halloween special is op maandag 30 oktober te zien vanaf 9.20 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers