Maaike Cafmeyer in 'De Laatste Show'

woensdag 15 september 2010

'Wat heeft u belet te komen.' Zo heet de eerste voorstelling van Nele Bauwens en Maaike Cafmeyer. De twee actrices wilden al lang samen iets maken. Iets zots. Om te lachen. Het werd een voorstelling over zieke liefde.

'Ik was nog nooit in Zelzate geweest.' Zo heet het nieuwe boek van Thomas Blommaert. En als u ook nog nooit in Zelzate geweest bent, legt hij uit waarom u er eigenlijk eens naartoe zou moeten gaan. Zelzate blijkt een van de laatste rooie bastions van ons land te zijn. Een soap hebben ze nog niet, maar nu wel al een boek. En een gesprek met de auteur, in De laatste show.

'The pirate’s dilemma.' Zo heet de wereldwijde bestseller die Matt Mason schreef over auteursrecht en piraterij, illegaal downloaden, enzovoort. Volgens Matt zijn we allemaal piraten, maar dat is ook helemaal niet erg. Waarom niet? Dat komt hij uitleggen.

‘Ba dlu dla dlun dloday, back to the middle to the front to the end!’ U hebt de zomer op een andere planeet doorgebracht als u nooit hebt meegewiegd op de vrolijke tonen van de radiohit 'Back it up' van Caro Emerald. Donderdagavond in 'De Laatste Show'.

'De Laatste Show', donderdag 16 september 2010 om 22.00 uur op Eén.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers