Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Salade met blauwe kaas, perzik en Gandaham
Een maaltijdsalade met luchtige en romige blauwe kaas, kruidensla met krulandijvie en perziken uit blik, afgewerkt met plakjes Gandaham en krokant broodkruim.
Dinsdag: Zooi met zeeduivel, venkel, tomaat en saffraan
Een stoofpot met stukjes zeeduivel, vastkookaardappelen, venkel, tomaat en saffraan.
Woensdag: Espresso panna cotta met amarettogelei en speculaascrumble
Een panna cotta met mokkasmaak, fijngehakte gelei van amaretto en crumble met speculaaskruiden.
Donderdag: Lasagne met ragout van oesterzwam en spinazie
Een vegetarische lasagne met een ragout op basis van gedroogde champignons en oesterzwammen, gestoofde spinazie en een lichte kaassaus.
Vrijdag: Fish pie met zoete aardappel en prei
Een ovenschotel met gestoofde prei, zacht gegaarde vis in een lichte velouté en puree van zoete aardappelen.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.