TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Le corniaud
Antoine vertrekt op vakantie naar Italië, maar raakt al snel betrokken bij een aanrijding. Zijn Citroën 2CV wordt totaal vernield door Léopolds Bentley. Die stelt voor dat Antoine op zijn kosten naar Napels vliegt en terugkeert met een Cadillac.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette zitten twee broers op de hielen die doorheen het land terreur zaaien door mensen aan te vallen en te beroven. Hoe meer ze het binnenland intrekken, hoe moeilijker ze het krijgen.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
Het Stargate-team keert met spoed terug van een verkenningsmissie op een onbekende planeet. Een mysterieuze parasiet heeft zich vastgehecht in de nek van Sheppard.
«
»
17:50 Police Interceptors
Steve reageert op een lopende inbraak en achtervolgt een verdachte door achtertuinen. Onderscheppers overspoelen een woonwijk op zoek naar verdachten die betrokken zijn bij een schietpartij en vallen vermoedelijke winkeldieven aan.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Jason probeert een onverzekerde chauffeur te stoppen, maar het gaat niet zoals gepland. Een achtervolging begint. Ondertussen doet een jonge automobilist een alcoholtest en blijkt het alcoholgehalte veel te hoog te zijn.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een jongen trekt verkleed als Harry Potter de stad in, hamster Godzilla wil heersen over de wereld en een vader laat zich telkens weer in de luren leggen door zijn zoon.
«
»
20:35 Chicago Fire
Een nieuwe collega zorgt voor spanningen binnen het team van Firehouse 51. Een beangstigende oproep geeft Brett de mogelijkheid om zich te bewijzen. Daarnaast ziet Boden potentieel in Kidd en legt haar een idee voor.
«
»
21:25 Chicago Fire
Casey en Brett begeven zich op onbekend terrein. Severide jaagt een herinnering na, terwijl Kidd op vakkundige wijze een probleem binnen de kazerne aanpakt. Ritter brengt zichzelf in gevaar tijdens een schrijnend telefoontje.
«
»
22:20 Great White
Een mooie toeristenreis verandert in een totale nachtmerrie wanneer vijf watervliegtuigpassagiers mijlen van de kust stranden. In een wanhopige poging om te overleven proberen ze aan land te komen terwijl grote witte haaien rondcirkelen en aanvallen.
«
»
00:00 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette zitten twee broers op de hielen die doorheen het land terreur zaaien door mensen aan te vallen en te beroven. Hoe meer ze het binnenland intrekken, hoe moeilijker ze het krijgen.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers