TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon en zijn team reizen naar Devon om Lucy en Rob te helpen hun droom waar te maken. Ze veranderen een Airstream uit het Californië van de jaren zeventig in een unieke bed and breakfast.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Drie vrijgezelle heren zetten hun beste beentje voor in de keuken in de hoop het hart van de 23-jarige Mike uit Birmingham te kunnen veroveren. De vraag is wie er uiteindelijk met hem op een date mag.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Taylor onderzoekt Gohar, een slechtziende vrouw wier ogen als kind zwaar beschadigd raakten door een chemische brandwonde. Ze ondervindt nu hevige pijn aan haar goede oog en is bang dat ze blind zal worden.
«
»
13:50 Blind getrouwd: Australië
De Intimacy Week gaat verder met meer taken en intimiteitsworkshops om de koppels te helpen hun fysieke verbindingen te verkennen. Aan het eind van de week gaan de koppels op romantische dates, maar die van Sara en Tim verloopt niet zoals gepland.
«
»
15:00 Urk!
Er wordt gekeken naar het werk van de flamboyante kapper Teun Föhn. Nellie runt thuis een druk gezin met zes kinderen, terwijl haar man Jelle aan het varen is. Dick van de Pub is eigenlijk al met pensioen, maar hij treedt nog af en toe op.
«
»
16:00 Alles Mag Weg
Yannic en Preben proberen via een online veiling een nieuwe thuis te vinden voor 25 paarden. Voor Michaël is het een emotionele dag. Hij mag de inboedel van het appartement van zijn oma verkopen.
«
»
17:05 MasterChef Australië
De koks zijn in Stick Shed waar ze strijden om de laatste immuniteit van het seizoen. Voor deze service-uitdaging krijgt iedereen een gang toegewezen, waarin ze elk een ander soort graan verwerken.
«
»
18:05 Home and Away
Tane en Mackenzie slagen erin om een gehavende Mali uit het water te halen. Felicity wil zelf de beelden van het evenement bekijken in de hoop haar aanvaller te kunnen identificeren, maar Cash twijfelt.
«
»
18:35 Blind getrouwd: Australië
De koppels bereiden zich voor op het tweede Dinner Party, en de resultaten van de Intimacy Week wegen nog steeds op sommigen, vooral Sara en Tim, wier problemen nog steeds onopgelost zijn.
«
»
20:00 Premier League Darts
De zestiende speeldag vanuit de FlyDSA Arena in Sheffield, Engeland. De wedstrijden van deze speeldag (best of 11 legs) worden geloot op basis van de actuele competitiestand.
«
»
23:40 Life Behind Bars: Inside Britain's Most Notorious Prison
HMP Belmarsh is een zwaarbewaakte gevangenis die behoort tot de hoogste categorie in het VK.
«
»
00:35 Blind getrouwd: Australië
De koppels bereiden zich voor op het tweede Dinner Party, en de resultaten van de Intimacy Week wegen nog steeds op sommigen, vooral Sara en Tim, wier problemen nog steeds onopgelost zijn.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers