TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
De facteur moedigt Slisse en Cesar aan om zich aan te sluiten bij de plaatselijke fanfare.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Melanie heeft een bekeuring voor het overschrijden van de maximum snelheid. Rik en zijn collega's betogen, en Rik moet in het zakje blazen. Slisse heeft voor het eerst in zijn leven geluk bij de tombola.
«
»
17:55 Slisse & Cesar
Slisse gaat samen met Cesar en diens twee vriendinnen gezellig iets drinken op een terrasje. Melanie ziet hen toevallig en neemt wraak door met een jonge postbode naar de bioscoop te gaan.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Slisse krijgt een videotelefoon op proef. Om tijd te besparen wordt er een intercom in de kamers geplaatst. Intussen volgt de facteur zowaar een cursus bewegingsleer bij zijn werkgever.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Slisse wordt woedend als zijn grootste concurrent hem thuis opzoekt en een voorstel doet om al zijn klanten over te kopen. Slisse wijst de man meteen de deur. Die pikt dat niet en bedreigt Slisse.
«
»
19:30 Bompa
Sonja wil een klein autootje kopen omdat ze met de grote auto van Leo niet durft rijden. Roger vindt dat flauwekul, hij biedt aan Sonja te leren in de grote auto van Leo te rijden.
«
»
20:00 Bompa
Benny wil het leger in maar durft dit niet tegen Albert zeggen. Hij vraagt raad aan Roger, maar deze heeft het zelf te druk met zijn eigen zoon Leo. Die is nog maar net terug uit Amerika.
«
»
20:35 Bompa
Frans de postbode verkoopt kaarten voor een carnavalbal aan de familie. Roger en Josée kunnen niet komen, want zij gaan al naar een bal. Sonja vindt het een superleuk idee, maar Leo niet.
«
»
21:10 Bompa
Roger heeft pijn aan zijn ringvinger en ontdekt dat zijn trouwring vastzit. De ring uitdoen is geen optie, omdat die hem doet denken aan Frieda. Bompa vindt dat dit niet kan tegenover Josée.
«
»
21:40 Bompa
Roger heeft last van hallucinaties, hij ziet Frieda overal. Het wordt zo erg dat de familie gealarmeerd dient te worden. Roger gelooft meer en meer dat het zien van Frieda geen hallucinatie is maar zuivere realiteit.
«
»
22:15 The Golden Girls
De meiden wonen de bruiloft bij van Dorothy's peetdochter. Haar vader was ooit verloofd met Sophia. Sophia ziet de bruiloftsreceptie als een uitgelezen plek voor wraak, nadat ze jaren geleden een vloek over hem zou hebben uitgesproken.
«
»
22:45 The Golden Girls
Na een bezoek aan de renbaan steekt Dorothy's gokprobleem opnieuw de kop op. Ze bouwt al snel schulden op en verliest de interesse in haar werk. Rose begint met schilderen en Blanche is beledigd als een collega niet op haar avances ingaat.
«
»
23:15 The Golden Girls
Voor een eventueel bezoek van president Bush doet een FBI-agent onderzoek naar het leven van de meiden. Dit roept herinneringen op aan de tijd die ze samen hebben doorgebracht.
«
»
23:45 The Golden Girls
Als de FBI-agent bekendmaakt dat George Bush bij de meiden op bezoek zal komen, gaan ze door met herinneringen ophalen. Dorothy stelt snel een lijst samen met punten die ze wil aankaarten bij de president.
«
»
00:10 The Golden Girls
De dochter van Blanche wil in een geboortecentrum bevallen, terwijl Blanche druk bezig is met regelen dat Rebecca haar kind in het plaatselijke ziekenhuis kan krijgen.
«
»
00:40 All Saints
Het leven van een man wordt overhoop gegooid wanneer hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is. Ondertussen wordt Scott op de proef gesteld wanneer Ben een black-out krijgt en Bron wordt aangevallen door een patiënt.
«
»
01:35 All Saints
De relatie van Mitch en Rose bereikt een crisis. Connors toekomst bij zaal zeventien staat ter discussie en hij moet de beslissing van zijn leven nemen. Ben en Bron ontdekken iets meer over elkaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers