TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Annabelle is bang en boekt een enkel ticket naar Buenos Aires, maar ze mist haar vlucht. Intussen krijgt Michael de resultaten van de autopsie.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Killer In-Law
De gelukkig getrouwde Melissa ontdekt dat haar schoonmoeder van plan is om haar achtjarige dochter te ontvoeren om zo haar eigen overleden kind te vervangen.
«
»
16:20 How I Met Your Mother
Omdat Ted Barney nog altijd niet vergeven heeft, besluit die wanhopig op zoek te gaan naar een nieuwe beste vriend die hem helpt vrouwen te versieren.
«
»
16:45 How I Met Your Mother
Om de verbouwingen van hun nieuwe appartement te kunnen betalen, moeten Marshall en Lily enkele van hun meest dierbare bezittingen van de hand doen.
«
»
17:15 How I Met Your Mother
Niet lang nadat Ted het met Stella heeft uitgemaakt, raakt hij betrokken bij een auto-ongeval. Hij komt ongeschonden uit het wrak, maar door dit ongeval beseft hij pas hoe graag hij Stella ziet.
«
»
17:45 Modern Family
Claire en Phil hebben de handen vol wanneer Luke gearresteerd wordt voor het rijden zonder rijbewijs. Ze betrappen bovendien Alex, die uit een drankwinkel komt.
«
»
18:10 Modern Family
Gloria scoorde het hoogste bod tijdens een veiling op school. Ze mag naar een familieseminarium van een bekende dokter en auteur.
«
»
18:40 Modern Family
Tijdens een schoolveiling doet Gloria per ongeluk een bod op een schrijver van zelfhulpboeken. Mitch, Cam, Claire en Phil strijden voor de titel van 'best getrouwd koppel'.
«
»
19:05 Single Parents
Nadat ze Miggy aanspreken over zijn onvermogen om Jack 's nachts te doen slapen, gaan Angie en Douglas de strijd aan om de baby in 1 nacht te laten doorslapen.
«
»
19:35 Single Parents
Poppy en de tweeling proberen Douglas ervan te overtuigen een gek kostuum te dragen voor Halloween. Will is er ondersteboven van wanneer Sophie vertelt dat ze de festiviteiten wil minderen.
«
»
20:10 Single Parents
Will kan het erg goed vinden met de pediater van Angie en Graham. Douglas is ziek en heeft hevige koorts. Het is zelfs zo erg dat hij begint te ijlen en per ongeluk onthult wat hij voelt voor Poppy.
«
»
20:40 The Sweetheart: Sex, Lies and Deception of a Con Man
De pas gescheiden Samantha valt als een blok voor de charmes van kinesist Brian, die haar tienerdochter Jane behandelt. Jane vermoedt echter al snel dat Brian niet te vertrouwen is.
«
»
22:25 The Wedding Ringer
Jimmy Callahan verhuurt zichzelf als getuige voor bruiloften aan mannen die niemand hebben om hen op die grote dag bij te staan. Hij wordt ingehuurd door de sociaal onbeholpen Doug.
«
»
00:20 Bless This Mess
Als startschot voor het nieuwe footballseizoen moeten Mike en Rio een feest organiseren, inclusief een varkensrace. Beau en Kay proberen hun problemen voor iedereen verborgen te houden.
«
»
00:55 Bless This Mess
Na een gesprek met Beau besluiten Mike en Rio hun seksleven nieuw leven in te blazen. Brandon, de zoon van Constance, keert terug en ontdekt de relatie van zijn moeder met Rudy.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers