TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch Netherlands
Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Dinner Date
Reality-show.
«
»
14:05 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
14:35 Neighbours
Om hen gerust te stellen bezorgt Nicolette haar medische gegevens aan Aaron en David. Chloe dringt er vervolgens bij de heren op aan om zo snel mogelijk een beslissing te nemen. Jane uit haar twijfels
«
»
15:00 Sturm der Liebe
Tijdens hun onderzoeken vinden Maja en Florian een oude e-mailaccount van Erik. Christoph hoort dat Werner de aandelen van Ariane wil kopen en hij probeert hier een stokje voor te steken.
«
»
15:55 Ik vertrek
Bouwe en zijn geliefde Tessa besluiten hun droom te volgen: het opstarten van een eigen vakantieverblijf. Het wordt een naturistische chambres d'hôtes in de Haute-Vienne.
«
»
16:45 Pech Onderweg
Anthony schiet een dame te hulp die werd aangereden. Wegenwachter Christian helpt een vrouw met een aparte hobby: geocaching. Maar de fietscomputer van haar elektrische fiets heeft het begeven.
«
»
17:40 Een huis vol
Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing.
«
»
18:30 De Planckaerts
Stephanie en Christopher zijn op vakantie met de mobilhome samen met de familie van Christopher. Bernice is op bezoek bij de Planckaerts, ze moet herstellen van een knieoperatie.
«
»
19:05 Urk!
Een aantal opmerkelijke dorpsgenoten worden op de voet gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden. Zo is er de flamboyante kapper Teun Föhn, de tweelingzussen Gerda en Mathilde en visbezorger Tony.
«
»
20:00 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
20:30 Steenrijk Straatarm
De familie Helsen woont in een gerenoveerde hoeve, tussen de weilanden waarop hun pony's lekker kunnen grazen. De familie Pollet woont daarentegen in een kleine arbeiderswoning.
«
»
21:35 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
We zijn wederom te gast in de cabine van Dianne, op weg naar Denemarken. Amy brengt een bezoekje aan het ziekenhuis en we zien hoe Louise onderweg in Frankrijk de grootse lol heeft.
«
»
22:30 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
23:05 De Grootste Lefgozer
De vijf lefgozers moeten tegen de tijd een parcours afleggen in het pikdonker. In de tweede proef worden ze op hun achterwerk beschoten.
«
»
00:05 SAS: Who Dares Wins
De 22 overblijvende rekruten, onder wie de mol, trekken dieper over ruig terrein op het eiland Raasay. Ze leren hun agressie te beheersen, trainen met pistolen en vechten van man tot man.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers