TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon brengt de deelnemers terug naar de basis en stelt hun vaardigheden en talent op de proef. Om te beginnen nodigt hij de ondernemers uit een bezoek te brengen aan een wereldberoemd ambachtelijk bedrijf in gerookte zalm in Hackney Wick.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
14:00 Blind Getrouwd UK
Meer vreemden nemen de ultieme gok - maar tegenpolen mogen elkaar niet aantrekken wanneer ze elkaar ontmoeten bij het altaar. Plus `Married at First Sight UK' viert zijn eerste huwelijk van hetzelfde geslacht.
«
»
14:40 Project X
Drie scholieren organiseren een gigantisch feest dat uit de hand loopt. Dromen vallen in duigen, reputaties worden geschonden en helden worden geboren.
«
»
16:25 Villa Zuid-Afrika
Kathleen en haar gezin proberen de verbouwzorgen even te vergeten. Ze stappen daarom op een boot om walvissen te spotten. Dat blijkt allesbehalve een goede remedie tegen de kater van Steven, die de avond ervoor wat te diep in het glas heeft gekeken.
«
»
17:30 Een huis vol emigreert
Johan en Janneke zijn nog steeds in Spanje met hun oudste meiden, waar natuurlijk ook een kijkje genomen moet worden op de plaatselijke voetbalclub. Eenmaal terug in Nederland gaat Johan zich uitschrijven bij de gemeente als Tollebeeker.
«
»
18:35 De Bauers - 20 jaar later
Het is carnaval en hoewel Frans optreedt in Kruikenstad houdt hij het verder rustig. De échte feestneus van de familie is Frans Junior. Frans en Mariska bezoeken de basiliek waar ze getrouwd zijn.
«
»
19:20 Mr. Bean
Mr. Bean schrijft zich in voor de avondschool, hij zorgt meteen voor drukte in de scheikundeklas. Verder kijkt hij zijn ogen uit tijdens de tekenles.
«
»
19:50 Flodder
De Flodders hebben een nieuwe inkomstenbron gevonden: ze lichten de verzekeringen van al hun buren op om aan geld te komen. Dat doen ze door ongevallen te veroorzaken en het blijkt zeer lucratief te zijn.
«
»
20:30 Darts
Vanavond staan er vier wedstrijden uit de eerste ronde op het programma, waarin telkens gespeeld wordt volgens een 'best of 19 legs'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers