TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Heidi
Heidi speelt met Peter in de sneeuw. Theresa, Karl en William achtervolgen hen en ze vluchten het oude landhuis in waar grootvader vroeger woonde.
«
»
06:15 Super Monsters
Nadat Drac en Katya hebben vernomen dat Spike ervan droomt om te kunnen vliegen, besluiten ze hem te helpen door hem vliegles te geven. Maar eigenlijk zijn zijn vleugels daar te klein voor.
«
»
06:30 Maya de Bij
Maya organiseert een verrassingsfeestje voor Lara, omdat ze een prijs heeft gewonnen. Lara hoort dat ze niet uitgenodigd is. Ze laat Willy pollen eten met een vreemd effect: hij zegt alles wat hij denkt.
«
»
06:40 Flin & Flo
Flin wil spelen met Flo, maar die is druk bezig met het uitstippelen van een nieuwe route. Niet veel later maakt hij per ongeluk de klok kapot. Flo is boos. Wanneer Flin jammert dat Flo geen tijd voor hem wil maken, vertelt Flo over Kronos.
«
»
06:50 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:05 Hallo K3
Karen is dit jaar jurylid bij de 'Buren van het Jaar' verkiezing en maakt misbruik van haar positie. Rosie, Kristel en Marcel doen er alles aan om deze titel in de wacht te slepen. Bas doet juist zijn uiterste best om niet de beste buur te zijn.
«
»
07:30 Move On
De dansers van Move On gaan samen naar het optreden van Feel The Rhythm kijken, Aurélie zal er ook optreden maar haar solo loopt volledig mis. In de bar en tijdens het optreden hebben Cilou en Luca het wel heel gezellig.
«
»
07:50 De Smurfen en het Verloren Dorp
Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf vertrekt ze op een spannend avontuur.
«
»
09:15 Slisse & Cesar
Een ruzie tussen Tinneke en Joe escaleert. Tinneke ziet het niet meer zitten en verlaat halsoverkop het ouderlijk huis. Iedereen gaat naarstig naar haar op zoek, maar Tinneke is onvindbaar.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Beestig
Dieter en Nathalie willen graag wat fluffiness in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend goed te zijn, al zeker niet voor het meubilair.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Nu het avontuur in 'De verraders' voor Bart Appeltans erop zit, heeft hij weer tijd om in de keuken te staan. Hij vraagt Piet om hulp bij het bereiden van een steak met verse bearnaisesaus.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Marble Mania
Spelshow waarin drie bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in een reeks indrukwekkende knikkerbanen. Kijkers thuis kunnen het knikkerspel meespelen, bijvoorbeeld door de Gouden Knikker te spotten.
«
»
15:10 Vakantiehuis for Life
De kandidaten hebben hun eerste nacht in de chalet doorgebracht. En ook al is het lente in Durbuy, de temperaturen laten het zwaar afweten. Tussen al het afbraakwerk door staat vandaag ook een nieuwe survivalproef op het programma.
«
»
16:15 Dr. Ken
Ken blijft Dave forceren om basketbal te spelen, maar Dave is meer geïnteresseerd in een raadsvergadering over droogte in Californië. Damona probeert een manier te vinden om meer vakantietijd te krijgen. Molly wil onthullende kleding dragen.
«
»
16:45 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:05 Helden van Hier: De MUG
Een jongeman raakt bewusteloos tijdens het schilderen. Het MUG-team handelt snel om zijn leven te redden. Intussen loopt een kind ook ernstige brandwonden op door een barbecueongeluk.
«
»
18:15 Verschoten & zoon
Magda ergert zich steeds meer aan de bezitterigheid en de jaloersheid van André. Ze zou haar gouden kooi met veel plezier ruilen voor de garage en ze slooft zich uit om René terug in haar netten te strikken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Niet alleen tachtigjarigen mogen van VTM de wereld rond, ook anderen mogen al eens de vlieger nemen. Op de Noordpool verwarmen Dieter en Mathias Coppens zich aan hun eigen urine.
«
»
20:35 Secret Headquarters
Charlie ontdekt onder zijn huis het hoofdkantoor van de machtigste superheld van de wereld. Als de basis wordt aangevallen, bundelen de superheld, Charlie en zijn vrienden hun krachten om hun leven en de basis te beschermen.
«
»
22:40 Wat mannen willen
Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky, tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland en hij staat op het punt om te trouwen met zijn jeugdliefde.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers