TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een manier bestaat om je geheugen te wissen.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kwebbel is in de beek gevallen, waardoor haar kleren vuil zijn. Klus zal de jurk in de was stoppen. Als dat maar goed afloopt.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar voet bezeerd en kan niet goed lopen. Gelukkig is Klus in de buurt. Hij zal dat probleem snel oplossen.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:20 Lang Leve Koning Julien
Julien weet zeker dat zijn geliefde springboon is gestolen. Tot Clovers schrik wil hij het dorp laten beveiligen met schorpioenen.
«
»
07:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
Nadat Eep huisarrest heeft gekregen omdat ze rotzooi heeft gemaakt met haar vrienden, wedt ze dat haar vader het nog geen dag als tiener kan uithouden.
«
»
09:15 Hallo K3
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Lotte neemt grote risico's wanneer ze geconfronteerd wordt met een bejaarde man met alzheimer die op zijn oprit met een geweer loopt te zwaaien.
«
»
12:25 Lisa
Lisa charmeert Sean Dhondt en zorgt ervoor dat hij toch zal meedoen in de spot voor Massa. Sean herkent in haar zijn pr-manager Bram, die vroeger ook extreem verlegen was.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mieke voelt zich schuldig voor de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Evy komt op bezoek bij de Friends en heeft nieuws. Simon pikt het niet dat Jenny Stefanie afblaft.
«
»
14:15 Wittekerke
Jean-Paul heeft moeten toegeven aan de witte woede en hij werft drie nieuwe verplegers aan: Chantal, Moesj en Jasper. Georges is blij dat de rust in het ziekenhuis is teruggekeerd.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Een voortvluchtige cliënte beschuldigt Jared en Peter ervan dat ze haar geld hebben gegeven om te vluchten. Dat zouden ze gedaan hebben om de rechtszaak niet te verliezen.
«
»
16:20 Speechless
Dylan en Ray broeden op een plan om JJ's vriendinnetje jaloers te maken nu ze zijn uitnodiging voor het eindejaarsbal heeft afgewezen.
«
»
16:45 Spoed
Wanneer de 54-jarige onderwijzer Ronny Schollaert van de Marokkaan Saïd een sierdolk ontvangt uit dank voor de lessen Nederlands, weet hij niet wat er hem te wachten staat.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
In een plaatselijk hotel worden al wekenlang allerlei spullen gestolen. Om de dader te ontmaskeren stuurt de commissaris Floor en Femke als gasten naar het hotel.
«
»
18:20 Lisa
Simon vertelt zijn geheim aan Greet, die schrikt en vindt dat Simon eerlijk moet zijn tegenover Lisa en Suzanne. Hij schrijft een brief die Suzanne onder ogen krijgt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Iris krijgt de resultaten van haar bloedonderzoek. Benny en Jonas achtervolgen Jan om Simon te lokaliseren. Véronique daagt Lars uit. Peter moet halsoverkop een plan uitdokteren.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
Het is tijd voor de tweede liveshow. Wie van de resterende kandidaten stoot door naar de volgende lives en wie moet het podium vandaag verlaten?
«
»
22:50 9-1-1
Eddie probeert een jongen te bevrijden die vast is komen te zitten in een put. Tijdens de missie wordt hij gedwongen om de confrontatie met zijn verleden aan te gaan.
«
»
23:45 Franklin & Bash
Een voortvluchtige cliënte beschuldigt Jared en Peter ervan dat ze haar geld hebben gegeven om te vluchten. Dat zouden ze gedaan hebben om de rechtszaak niet te verliezen.
«
»
00:45 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop is zijn ochtendgymnastiek aan het doen wanneer Kwebbel en Klus op bezoek komen. Ze hebben groot nieuws: ze gaan een optreden geven. Lui zal het doek opentrekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers