TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: Sporza Tour
Live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:25 A world of colours
Op drieduizend meter hoogte ligt het Japanse dorp Shirakawago, waar de inwoners hun huizen nog steeds met stro bouwen. Groen siert de natuur, maar ook de binnenkant van de Japanse woningen.
«
»
18:15 Maestro Degand
Stefaan is halfweg. Over zes maanden moet hij in Bozar een grote symfonie van Brahms dirigeren. Vandaag staat hij voor het orkest in Amuz in Antwerpen, want hij gaat een symfonie van Mozart dirigeren, voor een volle zaal.
«
»
18:55 Sporza: EK 2025 Vrouwen Kwalificatie
Verslag van de wedstrijd Spanje - België, gespeeld in de kwalificatie voor het EK 2025 in Zwitserland.
«
»
21:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
21:35 Laurent: prins op overschot
De jonge Laurent is een playboy. Hij rijgt de vriendinnetjes aan elkaar. Midden jaren negentig wordt hij halsoverkop verliefd op de Oostendse charmezangeres Wendy Van Wanten. In Laken gruwen ze van de romance.
«
»
22:25 Secrets of the Superagers
Michael Mosley ontmoet een 73-jarige jazzmuzikant in Chicago en ontdekt waarom het spelen van muziek gehoorverlies kan voorkomen. Hij onthult ook waarom lichaamsbeweging het ontstaan van glaucoom kan helpen voorkomen.
«
»
23:15 Minx
Doug wil geen problemen met de maffia en Joyce krijgt allerlei maffiavrouwen over de vloer die haar adviezen geven. Het Minx-team probeert alles in goed banen te leiden nu hun leidster er niet is.
«
»
23:45 Minx
Bambi en Shelly willen betere verkoopcijfers en prijzen het blad bij de plaatselijke huisvrouwen aan. Joyce en Glenn veroorzaken per ongeluk een grote chaos op de campus.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Karl Vannieuwkerke Sporza

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Gasten: Sven Vanthourenhout, Tom Boonen en Eli Iserbyt. Sammy Neyrinck duikt voor zijn dagelijkse reportages achter de coulissen van de koers en tekent opmerkelijke verhalen op langs het Tourparcours.

'Vive le Vélo', om 21.40 uur op VRT 1.

Dossiers