TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:00 Buitenspeeldag
Naar aanleiding van de 12e zet Ketnet van 13 tot 17 uur zijn uitzendingen stop. Samen met de medeorganisatoren (De Vlaamse Overheid en andere kinderzenders) wil Ketnet de kinderen aansporen om buiten te gaan spelen en te ravotten.
«
»
14:00 Villa Politica
Met een liveverslag van de plenaire zitting van het Vlaams Parlement.
«
»
15:30 Buitenspeeldag
Naar aanleiding van de 12e zet Ketnet van 13 tot 17 uur zijn uitzendingen stop. Samen met de medeorganisatoren (De Vlaamse Overheid en andere kinderzenders) wil Ketnet de kinderen aansporen om buiten te gaan spelen en te ravotten.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:00 Sporza: Waalse Pijl
Verslag van de wielerwedstrijd 'Waalse Pijl' voor vrouwen.
«
»
18:20 Sporza: Europees Preview Magazine
Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
19:10 The pill revolution
De Britse televisiepresentatrice Davina McCall ontkracht de mythes rond de pil en laat voor de camera haar spiraaltje verwisselen om vrouwen te laten zien dat er weinig te vrezen valt als het om de procedure gaat.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Hier en toen
Van het najaar van 1992 tot het najaar van 1993 namen iets meer dan 2500 Belgische militairen deel aan de VN-vredesmissie in SomaliŽ. Het doel was om de verschillende bendes en milities te ontwapenen en te zorgen voor een veilig kader.
«
»
22:20 Zij Hen Wij
Hanne Gaby Odiele is een internationaal topmodel. Pas op hun 17e ontdekte Hanne bij het lezen van een tienertijdschrift dat hen intersekse is. Vandaag gebruikt hen hun modellenstatus om de cosmetische operaties bij intersekse kinderen te stoppen.
«
»
23:10 A Hero
Rahim zit in de gevangenis vanwege het niet op tijd terugbetalen van schulden. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser te overtuigen de klacht tegen hem te laten vallen. Helaas loopt het niet zoals Rahim had gehoopt.
«
»
01:20 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Van het najaar van 1992 tot het najaar van 1993 namen iets meer dan 2.500 Belgische militairen deel aan de VN-vredesmissie in SomaliŽ. Het doel was om de verschillende bendes en milities te ontwapenen en te zorgen voor een veilig kader waarbinnen humanitaire hulp aan de bevolking kon worden geleverd. Voor de Belgische para's was het de eerste lange opdracht sinds de Korea-oorlog in 1950. De missie bracht niet voor iedereen wat ze ervan hadden verwacht. Dertig jaar later spreken para's over hun ervaringen ter plekke en de psychologische gevolgen ervan op hun latere leven.

'Hier en Toen', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers