TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:00 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:50 That '70s Show
Donna houdt haar belofte aan Eric om met hem naar een feestje te gaan. Maar ze wil niet dat het als een echt 'afspraakje' wordt beschouwd aangezien ze besloten hebben alleen maar vrienden te zijn.
«
»
13:20 That '70s Show
Donna heeft een stuk geschreven voor de schoolkrant. Het personage uit haar artikel vertoont echter opvallend veel gelijkenissen met Eric.
«
»
13:50 That '70s Show
Red mag voor het bedrijf waar hij werkt een opleidingsfilm maken over de voorraadafdeling.
«
»
14:15 That '70s Show
Red vindt dat Eric dringend een nieuwe vriendin nodig heeft en hij is van mening dat kassierster Stacey een goeie partij voor hem zou zijn.
«
»
14:45 That '70s Show
Eric wil tijd besteden met zijn vrienden zonder dat hun vriendinnetjes of andere meisjes in de buurt zijn.
«
»
15:15 Two And a Half Men
Huishoudster Berta besluit het voor bekeken te houden. Sinds Alan bij Charlie woont, kan ze de druk niet meer aan.
«
»
15:40 Two And a Half Men
Na een wilde nacht in Las Vegas woont Charlie een voetbalwedstrijd van Jake bij. Tijdens de wedstrijd maakt Charlie kennis met de knappe moeder van één van Jakes ploeggenoten.
«
»
16:05 Two And a Half Men
Oma Evelyn heeft een nieuwe vriend en wil die dolgraag aan haar zonen voorstellen. Ze organiseert een etentje, maar dat loopt slecht af.
«
»
16:35 Two And a Half Men
Judith maakt zich zorgen wanneer Jake voor een schoolopdracht de getatoeëerde billen van een van Charlies vriendinnen tekent.
«
»
17:00 Two And a Half Men
Charlie heeft zich er door broer Alan laten inluizen om de kinderen van Jakes klas voor te bereiden op een schoolmusical.
«
»
17:30 Two And a Half Men
Charlie heeft een flirt met Wendy. Zowel Alan en Jake als oma Evelyn vinden haar een geschikte partner voor hem omdat ze zoveel met hen omgaat.
«
»
17:55 Two And a Half Men
Nadat Lisa zich heeft verloofd met een ernstige en verantwoordelijke man is Charlie vastberaden om haar duidelijk te maken dat ook hij op korte tijd heel erg volwassen is geworden.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Alan heeft ontdekt dat zijn ex-vrouw Judith een compleet nieuwe look en een nieuwe vriend heeft. Op aandringen van broer Charlie en zoon Jake besluit hij eveneens wat te veranderen.
«
»
18:55 Two And a Half Men
Berta brengt haar knappe 16-jarige kleindochter mee naar het werk. Jake valt prompt als een blok voor het meisje.
«
»
19:25 Two And a Half Men
Charlie weet na lang aandringen een afspraakje te versieren met zijn knappe buurvrouw. Alleen wil zij dat ook haar zus, een bekende actrice, een date vindt en met hen kan meegaan.
«
»
19:55 The Last Samurai
1870. De Amerikaanse legerkapitein Nathan Algren raakt in de ban van de Japanse samoerai die hij moet bevechten.
«
»
22:50 Police Academy 3: Back in Training
De regering heeft besloten een van de twee politiescholen te sluiten. Omdat de rekruten van Lassards politieschool op geen enkel vlak voldoen, worden enkele afgestudeerden opgetrommeld.
«
»
00:25 Star Trek: Discovery
Een mysterieuze bol bedreigt de U.S.S. Discovery. De alliantie tussen Saru en Burnham wordt nog versterkt.
«
»
01:30 Star Trek: Discovery
Burnham en de crew navigeren langs een alien landschap in een race tegen de tijd om het leven van Tilly te redden.
«
»
02:25 Star Trek: Discovery
Wanneer een nieuw signaal wordt opgemerkt dat afkomstig is van Saru's thuisplaneet, beginnen Burnham, Saru en de crew aan een gevaarlijke missie die Saru in gevaar kan brengen.
«
»
04:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers