TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Without a Trace
George Stanley verdwijnt spoorloos nadat hij de dagelijkse inkomsten van het kapsalon van zijn vrouw Martha bij de bank ging deponeren.
«
»
07:25 Without a Trace
De ochtend na een afscheidsfeestje blijkt biologe Julie Cochran plots spoorloos verdwenen. Jack vermoedt dat Greg, haar vriend, informatie achterhoudt.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 FBI
Maggie en Zidan gaan op zoek naar een koppel dat een reeks gewelddadige overvallen heeft gepleegd.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 FBI
Maggie en Zidan onderzoeken de moord op onderzoeksjournalist Rob McCann. Na zijn dood komt er heel wat informatie over voorgaande zaken naar boven.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Absentia
Emily opent de jacht op een seriemoordenaar.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Absentia
Emily en haar partner zitten enkele verdachten op de hielen.
«
»
13:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Bull
Bull verdedigt een jonge leerkracht die vervolgd wordt voor het vervalsen van examenresultaten. De leerkracht beweert dat ze maar één antwoord heeft aangepast in het voordeel van een probleemstudent.
«
»
15:10 Bull
Bull besluit om de ouders van een voormalig werknemer te helpen met het indienen van een klacht, maar de zaak wordt bemoeilijkt wanneer de beklaagde een sterke getuige oproept: Arti Cander.
«
»
16:00 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:55 Criminal Minds
Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Alabama geroepen waar ze de verdwijning van enkele jonge vrouwen moeten onderzoeken. Het team verdenkt een gezin.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar vijf vermiste meisjes met dezelfde uiterlijke kenmerken: blond haar en blauwe ogen. Een voor een worden ze dood aangetroffen.
«
»
19:40 Criminal Minds
De lokale autoriteiten in Cleveland roepen de hulp in van het team. Samen proberen ze een dader te vatten die al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
«
»
20:35 FBI
Een bommenwerper heeft het gemunt op de elite van Wall Street. Maggie en Zidan worden op de zaak gezet. Dana moet samenwerken met de arrogante Spencer Brigg.
«
»
21:25 FBI
De dochter van een welstellende familie wordt ontvoerd. Maggie en O.A. ontdekken dat het de dader om eeuwige roem te doen is.
«
»
22:25 Absentia
Emily stuit op een cruciaal bewijsstuk in verband met de seriemoordenaar.
«
»
23:25 Absentia
Emily en Cal reizen naar Moldova om de moordenaar op te jagen.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers