TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Living Biblically
Nadat hij zijn beste vriend heeft verloren en erachter komt dat zijn vrouw zwanger is, gaat Chip door een moment van geestelijke verwarring.
«
»
06:30 Without a Trace
Wanneer een man na een schoolreünie wordt vermist, wordt er een onderzoek gestart. Het team komt erachter dat de man een dubbelleven leidde.
«
»
07:15 Charmed
Agent Murphy heeft een belangrijke opdracht voor de zussen. Zij moeten hem helpen met het lokaliseren van een demon die onlangs werd gearresteerd, maar enkele dagen later weer kon ontsnappen.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 The Bachelor Australia
Een Australische vrijgezel en vijfentwintig vrouwen gaan op zoek naar de liefde. De groep wordt steeds kleiner en de spanning neemt alleen maar toe.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 MasterChef USA
De tien resterende chefs verzamelen nabij de Irwindale Speedway voor een nieuwe teamopdracht. De twee teams krijgen 75 minuten de tijd om een maaltijd te bereiden voor de racepiloten en hun entourage.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Claire & Agni, Ben & Tom, Chloe & Em en Amy & Stu. Juryleden van dienst zijn Kristina Rapley en Jason Bonham.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Charmed
Piper krijgt bezoek van De Engel des Doods. Hij wil haar persoonlijk op de hoogte brengen van de loodzware taak die hem te wachten staat: hij moet Leo meenemen.
«
»
14:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 The Bachelor Australia
Een Australische vrijgezel en vijfentwintig vrouwen gaan op zoek naar de liefde. De groep wordt steeds kleiner en de spanning neemt alleen maar toe.
«
»
15:55 Chateau Meiland
Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Het is dus tijd voor een welverdiende vakantie.
«
»
16:50 MasterChef USA
Er staat de kandidaten een nieuwe mystery box-opdracht te wachten. En die bevat meer ingrediënten dan ooit tevoren.
«
»
17:45 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
18:45 Love It or List It
Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:45 The Sky Is the Limit
Hans-Peter Fässler is een multimiljonair die rijk werd in de meubelindustrie. Hij verkocht zijn bedrijf voor vele miljoenen en woont nu deels in Miami en deels op Ibiza.
«
»
20:35 Friends with Benefits
Wanneer Dylan en Jamie vrienden worden en merken dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze om iets nieuws te proberen: ze worden 'friends with benefits'. Geen relatie, gewoon seks.
«
»
22:45 Temptation Island: Love or Leave
De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Keren de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?
«
»
23:50 MasterChef USA
Er staat de kandidaten een nieuwe mystery box-opdracht te wachten. En die bevat meer ingrediënten dan ooit tevoren.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers