TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Johan Segers heeft een voorliefde voor producten 'van bij ons' en vandaag is zijn centraal ingrediënt de witte pens.
«
»
07:10 Roger van Damme: Bakken
Vandaag legt Roger van Damme koffiekoeken in zijn bakkersdoos. Hij maakt er ronde met rozijnen en frangipane, en een hele resem met chocolade.
«
»
07:30 De sterrenkaart
In deze reeks brengen we een eigenzinnige mix van acht sterrenrestaurants waarin de chef telkens zijn signatuurmenu presenteert. Het wordt watertanden voor lekkerbekken.
«
»
08:05 De redders
Noah gedraagt zich vreemd en vraagt Nino om op zoek te gaan naar een nieuwe woonst. De komst van een bekende Vlaming zet het strand op stelten en Robin ruikt haar kans.
«
»
10:40 Chateau Meiland
De droom was om een bed & breakfast te beginnen in Frankrijk, maar eigenlijk vindt de familie Meiland het restaureren en mooi maken van het oude chateau het leukste.
«
»
14:35 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
15:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
15:45 Peppe's pasta
O wee als je pastaslierten doormidden snijdt. Voor een echte Italiaan is dat doodzonde. Dat en nog meer do's en don'ts voor het maken van verse pasta krijg je vandaag op je pastabord.
«
»
16:05 Zo man zo vrouw
Jeannine zit al 50 jaar in de textielsector. De kwieke oma jongleert met trends en kleurencombinaties, maar die zijn niet per se bij de tijd.
«
»
17:00 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Steven, Silvia en Kurt zoeken vandaag een nieuwe thuis voor Niek en Peggy uit Brasschaat die definitief naar Tenerife willen verhuizen. Budget: 300.000 euro.
«
»
18:00 De redders
Twee generaties badgasten gaan in de clinch voor de beste strandplek en Robin deelt in de klappen. Een tochtje met een roeiboot dreigt fataal af te lopen voor een klein meisje. Nino is smoorverliefd.
«
»
18:30 Chateau Meiland
Eindelijk gaat het echt gebeuren: de verhuizing. De vrachtwagen is in aantocht, maar past hij wel op de oprijlaan? Het pad is namelijk flink overwoekerd. En de trailer is gigantisch!
«
»
19:30 Huizenjagers Buitenland
Dirk en Luc willen in Tenerife een B&B mét zwembad openen. En dat zal een uitdaging worden voor onze jagers want Dirk en Luc hebben Tenerife nog nooit bezocht.
«
»
20:30 Unknown
Dokter Martin Harris ontwaakt in Berlijn na een auto-ongeluk. Zijn vrouw herkent hem niet meer en een andere man heeft zijn identiteit aangenomen. Ook de politie gelooft hem niet.
«
»
22:45 Zo man zo vrouw
Jani verwelkomt ex-'Temptation Island'-verleidster Pommeline en haar mama Chantal. Beiden hebben een heel uiteenlopende kledingstijl.
«
»
23:35 Topmakelaars
Elke topmakelaar is uiteraard mee met zijn tijd. Zo weet Anneke dat energiezuinige woningen in de lift zitten nu de energieprijzen volledig door het dak gaan.
«
»
00:40 Huizenjagers Buitenland
Dirk en Luc willen in Tenerife een B&B mét zwembad openen. En dat zal een uitdaging worden voor onze jagers want Dirk en Luc hebben Tenerife nog nooit bezocht.
«
»
01:40 De redders
Twee generaties badgasten gaan in de clinch voor de beste strandplek en Robin deelt in de klappen. Een tochtje met een roeiboot dreigt fataal af te lopen voor een klein meisje. Nino is smoorverliefd.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers