TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
07:15 Tot op de graat
Johan Segers zet ook vandaag een minder populaire Noordzeevis in de schijnwerpers: de bot. Deze vis leeft in grote hoeveelheden in onze Noordzee, maar is minder bekend bij de consument.
«
»
07:30 Beach Barbecue
Zon, zee, strand... de perfecte combinatie voor een zomerse Beach Barbecue! (Wind)surfen, kiten, klimmen, zwemmen, of zelfs gewoon lekker zonnebaden.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Chateau Meiland
Op het chateau gaat Martien de strijd aan met zelfklevende tape, die toch niet zo blijkt te kleven. Gefrustreerd gaat de familie dan maar aan de wijn. Martien voelt zich niet zo lekker.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Het weekmenu
Jan Tournier
«
»
15:05 BBQ vanavond?!
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
15:30 Zo man zo vrouw
Jani neemt Sunny (56) en Stefan (52) onder handen. Terwijl kleding voor Sunny niet opvallend genoeg kan zijn, gaat Stefan helemaal op in een wereld van beige.
«
»
16:20 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Giuliano, Nathanja en Vera gaan vandaag op zoek naar een B&B voor An en Jos in het wondermooie Toscane. Van kinds af aan droomden ze al van een plekje in Italië.
«
»
17:25 De brandweer NL
Op een Volkstuinencomplex staat een tuinhuisje in brand. Volgens sommige aanwezigen zou er iemand slapen. Trauma voor de brandweer dreigt wanneer een persoon onder de metro terecht is gekomen.
«
»
18:25 Chateau Meiland
De eerste kijkers zijn in aantocht - iedereen op het chateau is druk in de weer om de laatste klusjes in orde te maken. Het is een race tegen de klok.
«
»
19:20 Topmakelaars
Elke topmakelaar is uiteraard mee met zijn tijd. Zo weet Anneke dat energiezuinige woningen in de lift zitten nu de energieprijzen volledig door het dak gaan.
«
»
20:30 Crazy Rich Asians
Rachel Chu is dolgelukkig met haar nieuwe vriend. Wanneer Nick haar uitnodigt om samen met hem het huwelijk van zijn beste vriend bij te wonen in Singapore, komt ze terecht in een wereld vol luxe.
«
»
22:50 Run All Night
Wanneer zijn zoon Michael getuige is van een moord en daarna zelf het doelwit wordt van de jonge dader, neemt huurmoordenaar Jimmy Conlon de zaak persoonlijk op.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

1966. Autobouwer Carroll Shelby en racepiloot Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans.

'Ford v Ferrari', film uit 2019 met oa. Matt Damon en Christian Bale, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers