TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Het weekmenu
Culinair magazine.
«
»
08:45 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
09:05 De brandweer NL
Een uitslaande brand bedreigt de woning van studenten. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Chateau Meiland
Op het chateau is alles zo goed als klaar voor het nieuwe vakantieseizoen. Zelfs het bijgebouw lijkt op tijd af te geraken. Nu de meubels nog. Gelukkig is shoppen de grootste hobby van de familie.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Urban BBQ
Lekker Anders - Bart Desmidt
«
»
16:25 Roger van Damme desserts
Roger maakt vandaag een variatie op een klassiek Duits gebak: de Zwarte Woud-taart. Bosvruchten zijn onmisbaar: in het biscuit gaan frambozen.
«
»
16:45 Comfort Food
Met de Kids
«
»
17:05 Topmakelaars
Van skeeleren in hartje Brussel tot op de moto, Dirk en Béa spotten altijd panden. Ook zaakvoerder Anneke houdt van spanning. Haar missie: een onverkoopbaar pand toch verkocht krijgen.
«
»
18:20 De Redders
Noah doet een vreemde ontdekking aan de redderspost, Robin spreekt een vreemde taal en Nino heeft touche. Maar enkele incidenten zorgen ervoor dat iedereen in actie moet schieten.
«
»
18:50 Chateau Meiland
In plaats van te genieten van de roem, begint het te kriebelen: de Meilandjes willen wel weer wat nieuws. Dus gaan ze op zoek naar een nieuw onderkomen, misschien wel in Nederland.
«
»
19:50 Huizenjagers
Jolien en Jonathan zijn in de Mijnstreek op zoek naar een kindvriendelijke woning in pastorijstijl.
«
»
20:35 Da's Dikke Liefde
De vier koppels zitten al bijna halverwege hun traject waarmee ze op zes maanden tijd hun levensstijl willen aanpassen en gezonder willen gaan leven.
«
»
21:45 De ambassade
De dag begint vroeg voor consul Hilde, want ze moet het lichaam van een plots overleden Belg gaan identificeren in Mombassa.
«
»
22:50 Zo Man Zo Vrouw
Nathalie en Mike hebben klachten over elkaars kledingstijl. De kledingstijl van Mike lijkt volgens Nathalie een kopie van die van haar 13-jarige zoon. Nathalie kleedt zich volgens Mike te oud.
«
»
23:40 Huizenjagers
Jolien en Jonathan zijn in de Mijnstreek op zoek naar een kindvriendelijke woning in pastorijstijl.
«
»
00:35 De Redders
Noah doet een vreemde ontdekking aan de redderspost, Robin spreekt een vreemde taal en Nino heeft touche. Maar enkele incidenten zorgen ervoor dat iedereen in actie moet schieten.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers