TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Dharma & Greg
Greg nodigt Dharma uit om Sint-Valentijn te vieren tijdens een romantisch weekend in een berghut. Ze is laaiend enthousiast, want voor het eerst in haar leven zal ze sneeuw zien.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank zijn verzamelaars die de hele VS doorreizen en letterlijk overal heen gaan als ze denken mooie oude spullen te zullen vinden.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank zijn verzamelaars die de hele VS doorreizen en letterlijk overal heen gaan als ze denken mooie oude spullen te zullen vinden.
«
»
07:25 Last Man Standing
Marketingdirecteur Mike Baxter keert na een opdracht in Alaska terug naar huis. Zijn vrouw Vanessa vraagt hem een handje toe te steken bij de opvoeding van hun dochters.
«
»
07:45 Last Man Standing
Mandy vraagt Mike twintig dollar om koffie te kopen in het winkelcentrum. Mike vindt het niet kunnen dat zijn dochter hem steeds om geld vraagt en stelt haar voor een parttime-job te nemen.
«
»
08:05 According to Jim
Jim en Andy gaan op Thanksgiving bowlen. Wanneer plots de stroom uitvalt in de bowlingzaal, zit er voor de mannen niets anders op dan daar te blijven tot de stroom weer aangaat.
«
»
08:25 According to Jim
Andy heeft een nieuwe vriendin, Alicia, en Cheryl eist van Jim dat hij vriendelijk is tegen haar. Ze is niet allleen de eerste vriendin van Andy sinds Carrie, ze is ook de pianolerares van Ruby.
«
»
08:50 Millionaire Matchmaker
Kunsthandelaar Ian Bernardo is een miljonairszoon uit New York die alles heeft, behalve de ware. Hij is zo irritant dat Patti tv-persoonlijkheid Carson Kressley om hulp vraagt. Gaan ze iemand vinden?
«
»
09:40 Tiny House Nation
Het huis van een stel uit Colorado is afgebrand, en nu willen de twee een tiny house bouwen van 46 m2. Ze blijven vanuit huis werken, en dus moeten John en Zack twee kantoortjes zien in te plannen.
«
»
10:35 Below Deck
De bemanning van de MY Valor verwelkomt nieuwe gasten. Ben en Kate hebben ruzie na een misverstand. Nico is niet blij met Kelley's onvermogen z'n team te leiden, en de gasten lopen gevaar.
«
»
11:30 Shark Tank
Een app die mensen verbindt op basis van wat ze haten, een uitvinding met kokoswater en een oplossing voor een snel ontbijt.
«
»
12:30 Storage Wars
De kopers nemen het tegen elkaar op in Costa Mesa. Barry stuit op een houten afbeelding van een hoofd en maakt er geen smakeloze grapjes over. Darrell strijdt met Jarrod om een antieke diaprojector.
«
»
13:00 Storage Wars
Mission Hills komt in de problemen wanneer een mysterieuze nieuwe bieder de concurrentie wil onderwerpen. Darrell heeft zijn zinnen gezet op een drumstel.
«
»
13:25 Tiny House Nation
Een gezin uit Vermont bouwt op zijn oprit een huisje van 46 m2 dat plaats moet bieden aan drie volwassenen: pa, ma en een jongvolwassen dochter. John en Zack moeten de slaapkamerruimte verdelen.
«
»
14:15 Millionaire Matchmaker
Dokter Chynn is een 47-jarige chirurg uit Manhattan. Chynn is eerder rationeel aangelegd en heeft het moeilijk om contact te leggen met vrouwen. Gelukkig weet Patti hier wel raad mee.
«
»
15:10 Below Deck
De bemanning van de MY Valor verwelkomt nieuwe gasten. Ben en Kate hebben ruzie na een misverstand. Nico is niet blij met Kelley's onvermogen z'n team te leiden, en de gasten lopen gevaar.
«
»
16:05 Below Deck
Sierra verliest haar geduld met Kyle. Die kan het goed vinden met een van de gasten en laat de bemanning kennis maken met een nieuwe kant van hem, en Ben en Emily nemen hun relatie een stapje verder.
«
»
17:00 Shark Tank
Een app die mensen verbindt op basis van wat ze haten, een uitvinding met kokoswater en een oplossing voor een snel ontbijt.
«
»
18:00 Shark Tank
Ondernemers met een manier om je heerlijk warm te houden tijdens de feestdagen; een ondernemer die de kerstboom naar een hoger plan tilt, en een directe band voor de kinderen met de kerstman.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Mike en Susan keren terug naar Wisteria Lane en de vrienden en buren besluiten hen te verwelkomen met een party. Maar het feest loopt niet zoals gepland. Lynette vreest dat Tom haar zal verlaten.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan, Gaby, Bree, Lynette en Carlos moeten een lichaam zien te verbergen. Ze voelen allemaal het drukkende schuldgevoel op hun schouders van de moord. Er komt een knappe man in de buurt wonen.
«
»
20:35 Nancy Drew
Terwijl de uitvaart van Tiffany Hudson nadert, lijkt haar verwarde geest rond te spoken in Horseshoe Bay. Nancy nodigt Bess uit om bij haar te logeren, zodat Nancy kan achterhalen wat Bess verbergt.
«
»
21:30 Resident Alien
Wanneer Harry op het punt staat om zijn missie te voltooien, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen menselijkheid.
«
»
22:25 Cracked
Detective Aidan Black en forensisch psychiater dr. Daniella Ridley duiken in de hoofden van de gevaarlijkste Canadese psychopaten.
«
»
23:20 In The Dark
Murphy en Felix proberen een plan uit te voeren om hun regeling met Nia te beëindigen. Dean bevindt zich in moeilijke omstandigheden en roept de hulp in van een oud-collega. Max doet het ondenkbare.
«
»
00:15 In The Dark
Murphy, Jess, Felix, Max en Dean moeten elk afrekenen met de gevolgen van een poging om Nia's voorraad af te snijden en haar neer te halen.
«
»
01:05 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
01:50 The X-Files
Scully hoopt op een hereniging met Mulder als een vreemde vertelt waarom hij zich verborgen houdt. Maar haar vertrouwen in deze vreemde kan Mulder nog meer in gevaar brengen.
«
»
02:35 The X-Files
Doggett zwerft met geheugenverlies door een Mexicaanse stad. Hij probeert z'n geheugen terug te krijgen, maar raakt verstrikt in een smokkelcomplot. In de VS zijn Scully en Reyes naar hem op zoek.
«
»
03:20 Empire
Lucious is nog steeds voortvluchtig, terwijl Cookie Damon confronteert met zijn leugens. Andre krijgt onverwacht te maken met familieproblematiek. Tiana wil Devon helpen om zijn sound te vinden.
«
»
04:00 Millionaire Matchmaker
Dokter Chynn is een 47-jarige chirurg uit Manhattan. Chynn is eerder rationeel aangelegd en heeft het moeilijk om contact te leggen met vrouwen. Gelukkig weet Patti hier wel raad mee.
«
»
04:40 Family Guy
Lois raakt bevriend met nieuwslezeres Joyce Kinney die een verhaal over haar maakt als modelhuisvrouw. Lois is niet blij met het resultaat, maar Joyce staat erachter, en dus moet Lois het rechtzetten.
«
»
05:00 Family Guy
Chris zoekt een hobby en ontmoet poppenspeler Franz, een oude vriend van Herbert. Ondanks Herberts waarschuwingen blijven Chris en Franz bevriend, totdat Franz' roerige verleden wordt onthuld.
«
»
05:20 Dharma & Greg
Dharma en Greg gaan een tijdje bij de Montgomery's logeren. Abby wil na achtentwintig jaar samenwonen met Dharma's vader eindelijk trouwen. Hij wil zich nog steeds niet binden.
«
»
05:40 Dharma & Greg
Dharma komt erachter dat Kittie en Ed uit mekaar zijn. Tegen Greg zegt ze dat ze een geheim heeft. Omdat hij geen moeite doet om het te ontfutselen, gaat ze ervan uit dat ook hij een geheim heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers