TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
06:35 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
07:00 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
07:20 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
07:40 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
08:00 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
08:20 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
08:45 Rules of Engagement 4
Audrey en Jennifer gaan naar een concert van Bon Jovi. Jeff houdt een barbecue op het dak en kwetst Adams door hem niet uit te nodigen.
«
»
09:05 Rules of Engagement 4
Audrey maakt de pop van een buurvrouw kapot en gaat ermee naar het poppenziekenhuis, Jeff gaat met de draagmoeder van zijn kind op date en Adam neemt een tijdelijke tatoeage.
«
»
09:25 Below Deck Sailing Yacht
Er wordt een moordmysterie-diner georganiseerd voor de gasten. De bemanning geniet van een heerlijk avondje uit, maar Sydney kan alleen zien hoe Gary en Alli niet van elkaar kunnen afblijven.
«
»
10:15 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
10:20 Tiny House Nation
Profbasketballer Matt Bonner reist voor zijn sport het hele land af. Zijn gezin kan zich daarom nergens settelen. Matt vraagt Zack en John om een huis te maken dat overal mee naartoe kan.
«
»
11:30 Storage Wars
De kopers zijn in Hollywood, maar eerst is er de feestelijke heropening van de winkel van Jarrod en Brandi. Jarrod wil de schappen vullen, maar mag hij bieden van Brandi? Darrell bezwijkt onder druk.
«
»
11:55 Below Deck Sailing Yacht
Er wordt een moordmysterie-diner georganiseerd voor de gasten. De bemanning geniet van een heerlijk avondje uit, maar Sydney kan alleen zien hoe Gary en Alli niet van elkaar kunnen afblijven.
«
»
12:45 The Real Housewives of New York City
Het gevecht tussen Bethenny en Ramona wordt ronduit explosief.
«
»
13:35 Black-ish
Jack sluit zich aan bij een club die robots maakt, tot ontzetting van Dre. Ruby dikt het verhaal rond Diane's project voor school flink aan.
«
»
14:00 Black-ish
Dre wordt onzeker als Rainbow toetreedt tot de prestigieuze raad voor de geneeskunde en de uitnodiging voor het jaarlijkse benefietgala op haar naam staat. Diane probeert indruk te maken op Mason.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Jennifer regelt Audreys babyshower, maar zet de verkeerde datum op de uitnodiging. Brenda's kleren vallen in de smaak bij Jeff. Russell laat de vrouwen even met rust, in de hoop iets te bereiken.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Liz logeert een week bij Jeff en Audrey, Timmy en Adam maken vijanden op kantoor met een nieuwe pingpongtafel, en Jennifer heeft seksueel getinte dromen over Russell.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Dusty en Ashley hebben een paar jaar de wereld rondgereisd en willen zich nu in een tiny house settelen. Zack en John moeten een huis bouwen met als thema's luchtvaart en felle kleuren.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Jason Bross wordt door Patti al gauw omgedoopt tot 'Mr. Personality', omdat het hem aan persoonlijkheid ontbreekt. Frank Marino is een bekende drag queen uit Las Vegas die op zoek is naar een vriend.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn Shephard en z'n bemanning varen door de Ionische Zee. De fysieke arbeid op een jacht stelt de jonge rekruten voor nieuwe uitdagingen. Ze willen graag hard werken en nog harder feesten.
«
»
17:55 The Real Housewives of New York City
Bethenny geeft haar jaarlijkse feestje vanwege de feestdagen, maar Ramona is niet uitgenodigd. Ramona krijgt advies over haar situatie met Bethenny van haar dochter Avery en diens vriendinnen.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Paul wil niet dat Beths nier wordt afgestaan aan Susan. Lynette is boos op Tom wanneer hij een goedbetaalde job afslaat uit loyaliteit tegenover Carlos.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan gokt voor grof geld in het casino. Renee leert Lynette hoe ze moet omgaan met een verkoopster. Carlos ontdekt wie verantwoordelijk was voor de aanrijding van zijn moeder.
«
»
20:35 The X-Files
Een gewapende man die met een dodelijke ziektekiem is besmet, stapt in Mulders auto en draagt de agent op om te blijven rijden, omdat anders zijn hoofd zal ontploffen.
«
»
21:30 Get Shorty
Miles houdt zich verborgen in een vreemd motel. Rick en Amara wonen de première van 'The Admiral's Mistress' bij terwijl Louis, Ed, en Yago de steracteur van de film in de gaten houden.
«
»
22:35 Get Shorty
Miles zoekt naar financiering voor zijn volgende film, 'Wylderness'. Tot grote ergernis van Katie eist hij tijd met zijn dochter door te brengen. Louis en Gladys spreken voor het eerst officieel af.
«
»
23:40 Code Black
Christa probeert haar eigen gevoelens opzij te zetten wanneer ze een patiënt helpt die beweert te zijn misbruikt op een kamp voor probleemjongeren.
«
»
00:30 Code Black
Wanneer tijdens een politiek debat het plafond instort, moet het team zich over de vele gewonden ontfermen.
«
»
01:20 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:05 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:50 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
03:10 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
03:35 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
03:55 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
04:15 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
04:35 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
04:55 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
05:20 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
05:40 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers