TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Deze salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges moet je zeker eens uitproberen. Snel klaar, makkelijk en overheerlijk!
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Peter en Femke geven Nancy een serieuze uitbrander. Kobe doet Peter een voorstel waar hij maar al te graag wil op ingaan. Leo loopt langs bij Judith en Ann.
«
»
14:20 Dertigers
Nora moet beslissen: geeft ze haar relatie met Hans nog een kans of niet? Bart en Tinne lijken terug naar elkaar toe te groeien. Pieter wacht angstig af of An zijn voorstel aanvaardt.
«
»
14:45 Clips
Muziekclips.
«
»
15:00 Victoria
Het koninklijke koppel raakt van elkaar vervreemd wanneer Albert zich kandidaat stelt om rector magnificus te worden van de universiteit van Cambridge.
«
»
15:45 On the wing
Maheanuu Mourin is een piloot van de enige Polynesische luchtvaartmaatschappij, Air Tahiti. Met zijn ATR bedient deze 40-jarige Tahitiaan de meest afgelegen eilanden in deze regio.
«
»
16:40 Buren
De buren zijn nog aan het bekomen van het helse avontuur met Scarlett wanneer er een nieuwe bom gedropt wordt: er blijkt een sekstape te circuleren van Amy en Kyle.
«
»
17:00 Recht op recht
Carolien komt verlamd uit een ongeval. Bij een omstreden operatie - volgens de huisarts totaal onnodig - raakt de chirurg een oogzenuw, waardoor ze ook nog het zicht verliest. C
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Gegrilde lamskoteletjes gaan perfect samen met de Sardijnse pasta, de gegrilde courgette en de frisheid van yoghurt met komkommer en look.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Lowie beseft dat hij te ver is gegaan. Bob wordt verrast door Tamara. Sam leert Nora kennen. Karin maakt zich zorgen over haar zoon en zoekt hem op. Thilly redt Joren.
«
»
20:35 The Brokenwood Mysteries
Brokenwood is in rouw nadat de lokale dichter Declan O'Grady gestorven is. Het wordt alleen maar erger wanneer blijkt dat niet Declans lichaam in de kist ligt, maar dat van een jonge onbekende vrouw.
«
»
22:05 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:32 Keno
Keno.
«
»
22:33 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 Sporza: Giro
Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:00 Riviera
De moord op Victor zet het leven in Buenos Aires op zijn kop en ook de vriendschap van Georgina en Gabriel komt onder druk te staan. Kunnen ze hun doel voor ogen houden?
«
»
23:40 Don't Look Now
John en Laura Baxter leven in Venetië, waar ze twee oudere zussen ontmoeten. Eén van hen beweert de geest van de onlangs verdronken dochter van de Baxters te zien.
«
»
01:25 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:50 Dagelijkse Kost
Gegrilde lamskoteletjes gaan perfect samen met de Sardijnse pasta, de gegrilde courgette en de frisheid van yoghurt met komkommer en look.
«
»
02:05 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers