TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Onder het afdalen van de berg'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Wielrennen: liveverslag van Kuurne-Brussel-Kuurne. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer. - Veldlopen: liveverslag van het BK (en finale CrossCup) in Laken. Commentaar: Kris Meertens.
«
»
17:30 #weetikveel
Na een snelcursus vogelspotten door Begijn Le Bleu waagt Kobe zich samen met goeie vriend Frank Raes aan dé hype in coronatijden. Voor deze hobby moet je véél geduld hebben.
«
»
18:04 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Twee tot de zesde macht
In deze aflevering staat het thema 'gezondheid' centraal. Het BV-team bestaat uit een hypochonder en een heler: Philippe Geubels en Ingeborg Sergeant.
«
»
21:00 Beau Séjour
De waarheid over het kampvuur werpt een nieuw licht op de nacht van de storm. Vinnie neemt Maurice mee naar een verhoring, maar dit pakt niet goed uit. Lola's liefdesverdriet loopt uit de hand.
«
»
21:50 Griff's Great Australian Rail Trip
Griff reist van Brisbane naar Cairns aan boord van de Spirit of Queensland en doet zijn uiterste best om zijn avontuur in het diepe noorden van het land heelhuids door te komen.
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:54 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 First dates
Liam zet zijn beste voetje voor bij podotherapeute Coryn. Gary probeert Nicole te verleiden met zijn karaokekunsten. En Bella heeft de kostschool ingeruild voor de fetisjwereld.
«
»
23:45 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:45 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers