TVgids - CAZ2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 CAZ2 loop
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:05 Chez Bompa Lawijt
Nonkel Karel organiseert een dropping. Albert loopt twee bekenden tegen het lijf.
«
»
10:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
12:35 Sturm der Liebe
William verontschuldigt zich bij Ella. André kan een ramp voor Melli voorkomen. Michael gelooft Natascha niet wanneer ze dreigt met een scheiding. Susan ontvangt het resultaat van de vaderschapstest.
«
»
13:25 Nonkel Jef
Cyriel krijgt het bezoek van zijn tweelingbroer Herman. Hij is een geboren pechvogel, maar met een groot gevoel voor humor. Hij kan gewoonweg iedereen amuseren met zijn komische acts.
«
»
13:50 Nonkel Jef
Annette en Izzi gaan trouwen. De bruid kiest voor een huwelijk met klasse en ze overhaalt Jef om een deftig pak en een hoge hoed te dragen. Annette heeft een ongelukje met haar sluier.
«
»
14:20 Sturm der Liebe
De gevoelens van Werner voor Charlotte herleven. Natascha legt Michael de echtscheidingspapieren voor. Ella en Rebecca krijgen een nieuwe professionele uitdaging aangeboden.
«
»
15:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Michael krijgt zijn favoriete jeans niet meer aan. Hij wil zo snel mogelijk kilo's kwijtraken en zijn conditie verbeteren. Hij schakelt een fitnessinstructeur in en begint als een gek te trainen.
«
»
16:30 Rupel
Misdaadserie.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Melanie roept de familie samen om over het lot van het huurhuis te beslissen. Eigenlijk heeft Melanie al een bestemming voor de woning gevonden. Ze wil in het pand een schoonheidssalon beginnen.
«
»
17:50 Slisse & Cesar
Melanie en Slisse zijn vijfentwintig jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden tijdens een jubileumfeest. Joe, Jan en Rik overhandigen het koppel een uitzonderlijk en verrassend geschenk.
«
»
18:15 Zomerrust
Komische serie.
«
»
19:05 My Wife and Kids
Michael moet op tijd op de luchthaven geraken, maar zijn gezinsleden lijken niet erg mee te werken.
«
»
19:30 My Wife and Kids
Jay studeert vandaag af en Michael wil een vlekkeloos verloop van deze belangrijke dag. Maar alles wat fout kan gaan, gaat fout.
«
»
19:50 My Wife and Kids
Michael krijgt een aantrekkelijk aanbod van een groot bedrijf dat Kyle Trucking wil opkopen. Michael ziet dat meteen zitten.
«
»
20:15 America's Funniest Home Video's
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
20:40 Memory Keeper's Daughter
Nora Henry, de vrouw van dokter David, bevalt van een tweeling. De zoon is gezond, maar de dochter blijkt het syndroom van Down te hebben.
«
»
22:10 Washed Away
Na de dood van haar man probeert Gabrielle de draad weer op te pakken. Maar wanneer ze op zakenreis vertrekt, ziet ze haar man levend terug en ontdekt ze dat hij haar heeft voorgelogen.
«
»
23:40 America's Funniest Home Video's
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
00:00 My Wife and Kids
Michael krijgt een aantrekkelijk aanbod van een groot bedrijf dat Kyle Trucking wil opkopen. Michael ziet dat meteen zitten.
«
»
00:25 CAZ2 loop
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers