TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 How to Be Young
Margriet praat met Mia, een jonge ambulancemedewerkster in opleiding. Zelf werd ze een aantal jaar geleden ook afgevoerd door de ambulance, volledig doorgedraaid.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 QAnon: the cult of conspiracy
De complotdenkers van QAnon hebben een enorme impact op de Amerikaanse politiek. Zou dit kunnen leiden tot de oprichting van een nieuwe politieke partij, gedreven door desinformatie?
«
»
21:25 Metissen van België
Paul is een pianoleraar op rust uit Aalst. Net als vele andere metissen is hij er altijd van overtuigd geweest dat zijn Rwandese moeder hem kwijt wilde en dat hij daarom naar België moest vertrekken.
«
»
22:15 Stalin's Executioners: The Katyn Massacre
In 2020 was het 80 jaar geleden dat het bloedbad van Katyn plaatsvond, een slachting die 50 jaar lang aan de nazi's toegeschreven werd, maar uiteindelijk het werk bleek van de geheime Sovjetpolitie.
«
»
23:10 The Loudest Voice
Roger Ailes wordt ontslagen als topman van CNBC en slaat de handen in elkaar met Rupert Murdoch voor de oprichting van Fox News, een conservatieve nieuwszender.
«
»
00:05 The Loudest Voice
Fox News staat op het punt om CNN van de troon te stoten als best scorende nieuwszender. Maar 9/11 verandert alles. Roger besluit zijn zender in te zetten als draagvlak voor Bush' oorlog in Irak.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers