TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
Roney was jarenlang travestiet en straatprostituee. Maar hij veranderde zijn leven drastisch. Nu is hij predikant. Zijn missie: mensen bevrijden van hun homoseksualiteit, zo zegt hij zelf.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 In Europa
Douwe de Bildt was een bevlogen onderwijzer, totdat de verzakelijking van het onderwijs vanaf begin deze eeuw hem de das omdeed.
«
»
20:55 Planet of Treasures
Christopher bezoekt India en probeert te achterhalen wat de 1,4 miljard mensen verbindt op het subcontinent. Zijn tocht brengt hem van de chaotische stad Mumbai naar de Himalaya.
«
»
21:50 Welcome to Chechnya
In de Russische republiek Tsjetsjenië heeft een door de overheid aangestuurde heksenjacht geleid tot de marteling en verdwijning van talloze lhbtq'ers. Een moedige beweging komt nu in opstand.
«
»
23:35 Green Wing
Vlak voor haar eerste werkdag in het ziekenhuis, heeft Caroline zichzelf buitengesloten en moet ze de nacht in haar auto doorbrengen.
«
»
00:25 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers